A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути

В ЯКОМУ РОЗМІРІ ВИПЛАЧУЄТЬСЯ ОДНОРАЗОВА ДОПОМОГА ПОТЕРПІЛОМУ ВІД НЕЩАСНОГО ВИПАДКУ НА ВИРОБНИЦТВІ?

В ЯКОМУ РОЗМІРІ ВИПЛАЧУЄТЬСЯ ОДНОРАЗОВА ДОПОМОГА ПОТЕРПІЛОМУ ВІД НЕЩАСНОГО ВИПАДКУ НА ВИРОБНИЦТВІ?

Розмір одноразової допомоги потерпілому внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання визначається відповідно до ступеня втрати професійної працездатності, який встановлюється медико-соціальною експертною комісією (МСЕК), виходячи з розрахунку семи мінімальних заробітних плат, встановлених законом на день настання права потерпілого на страхову виплату (у разі якщо страховий випадок настав після 01.04.2024 та втрата працездатності становить 100%, – розмір виплати складатиме 56 000 грн (8 000 х 7)) . Якщо під час розслідування нещасного випадку встановлено, що ушкодження здоров’я настало не лише з вини роботодавця, а і внаслідок порушення потерпілим норм про охорону праці, розмір одноразової страхової виплати зменшується, але не більш як на 50%.

15:49 19.04.2024

З ТРАВНЯ 2024 РОКУ БІЛЬШОСТІ УКРАЇНЦІВ, ЯКІ ОТРИМУЮТЬ ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ, НА НЕОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН ЇЇ БУДЕ ПРИЗНАЧЕНО АВТОМАТИЧНО

З ТРАВНЯ 2024 РОКУ БІЛЬШОСТІ УКРАЇНЦІВ, ЯКІ ОТРИМУЮТЬ ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ, НА НЕОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН ЇЇ БУДЕ ПРИЗНАЧЕНО АВТОМАТИЧНО

Житлова субсидія призначається до дати закінчення опалювального сезону та розраховується з урахуванням тривалості опалювального сезону по 15 квітня включно. З травня житлові субсидії на неопалювальний сезон більшості одержувачів буде призначено автоматично до 30 квітня 2025 року (якщо не змінилися дані про майновий стан та/або склад домогосподарств). Водночас серед субсидіантів є певні категорії, яким субсидію з 1 травня призначать за їхнім зверненням із заявою та декларацією про доходи та витрати.

15:45 19.04.2024

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

    Відповідно до листа Красилівської дільниці Хмельницької філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» 23.05.2024 року згідно графіку спільних зупинок газорозподільних станцій між Красилівським ПМ Бердичівського ЛВУМГ та Красилівським УЕГГ Хмельницької філії ТОВ «ГРМУ», буде проведена зупинка газорозподільної станції «Кузьмин»

15:19 18.04.2024

ОГОЛОШЕННЯ про  зупинку газорозподільної станції «Щиборівка»

ОГОЛОШЕННЯ про зупинку газорозподільної станції «Щиборівка»

    Відповідно до листа Красилівської дільниці Хмельницької філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» 23.04.2024 року згідно графіку спільних зупинок газорозподільних станцій між Красилівським ПМ Бердичівського ЛВУМГ та Красилівським УЕГГ Хмельницької філії ТОВ «ГРМУ», буде проведена зупинка газорозподільної станції «Щиборівка»

10:20 18.04.2024

Сальмонельоз: небезпечне сусідство

Сальмонельоз: небезпечне сусідство

     Сальмонельоз - це гостре кишкове захворювання, яке викликається бактеріями роду Salmonella. Ці бактерії широко поширені в навколишньому середовищі, і заразитися ними можна різними шляхами.

11:18 15.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь