Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Тестування на коронавірус SARS-CoV-2 (COVID-19)

Дата: 29.11.2021 11:45
Кількість переглядів: 406

Коронавірусне захворювання (COVID-19) – це інфекційна хвороба, яку спричиняє новий штам коронавірусу SARS-CoV-2.
Більшість хворих на COVID-19 мають лише легкі або помірні симптоми й одужують без спеціального лікування.

            Вірус, що викликає COVID-19, переважно передається через краплинки, що розлітаються, коли заражена людина кашляє, чхає або видихає повітря. Ці краплинки занадто важкі, щоб висіти в повітрі, тому вони швидко осідають на підлогу та інші поверхні. Ви можете заразитися вірусом, якщо вдихнете ці краплинки поряд із хворим на COVID-19 або якщо доторкнетеся до забрудненої поверхні, а потім до очей, носа або рота.

            Тестування на коронавірус COVID-19 – єдиний спосіб вчасно діагностувати захворювання та ізолювати хворих і контактних осіб. Без широкого тестування населення, неможливо зупинити стрімке поширення коронавірусу COVID-19.

                Діагностичне лабораторне дослідження із застосуванням імунохроматографічного аналізу на виявлення антигену коронавірусу SARS-CoV-2 (швидкий тест) проводиться у таких випадках :

  • щоб зняти додаток «Дій дома»
  • туристична поїздка
  • пацієнти, що потребують планової госпіталізації
  • інше

Дане тестування є платним – 224 грн. 00 коп. Для проведення  дослідження потрібно здати мазок із носа. Результат отримуєте через  15-20 хвилин. Вартість послуги  проводять кваліфіковані фахівціКрасилівського відділення Державної установи “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров`я України” за адресою: м. Красилів, вул. Грушевського, 100 (вхід з двору зі сторони бактеріологічної лабораторії) (понеділок – п’ятниця: з 8.30 до 15.00; субота тільки за попереднім записом).

            Під час візиту обов’язково бути у масці і мати із собою паспорт.

Контактні телефони: тел: (03855) 4-28-64, тел: (098) 575 6074

           

 Оплата за проведення тестувань  проводиться згідно наданого рахунку, який Вам видають перед відбором біоматеріалу в лабораторії після написання заяви та підписання відповідного договору про надання медичної послуги громадянину.

            Оплатити послугу можливо в будь-якій банківській установі, а також – скористатись послугами інтернет-банкінгу (наприклад: «Приват-24»).

            Перед отриманням бланку результату, необхідно пред’явити оригінал документа (платіжку), що підтверджує оплату. Ви маєте можливість отримати результат дослідження на електронну пошту або інші засоби зв?язку («Вайбер», «Вацаб»).

            В разі необхідності (за бажанням замовника послуги), протокол (результат лабораторного дослідження) надається з офіційною печаткою установи, QR-кодом та з дублюванням протоколу досліджень англійською мовою.


  ВИДАЧА ОРИГІНАЛІВ ПРОТОКОЛІВ ПРОВОДИТЬСЯ НА МІСЦІ В ЛАБОРАТОРІЇФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь