Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ-ЗЕМЛЯКУ! РІЧНИЦЯ ЗАГИБЕЛІ ВОЇНА

Дата: 13.06.2024 14:00
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

Час неможливо зупинити. Але він не зітре з нашої пам'яті імена Героїв сьогодення – земляків, які віддали життя у війні за Україну. 

Під час мужнього виконання бойового завдання 13 червня 2023 року біля с. Яковлівка Бахмутського району Донецької області загинув наш земляк, колишній учень наших шкіл і житель с. Щиборівка Віктор ГОРОДНИЦЬКИЙ, 1976 року народження.

Не кожен зможе, дивлячись смерті в очі, – стояти пліч-о-пліч із побратимами, не боячись за своє життя – рятувати інших та мужньо боротися за свободу своєї країни, а Віктор Іванович зміг!

Він назавжди залишиться в серці кожного з нас, як приклад патріотизму, незламності духу, добра, самопожертви та безмежної любові до України.

У річницю загибелі нашого оборонця вшануймо  пам'ять Героя вдячним словом і молитвою. Пам’ятаймо про його жертовність... Схилімо голови в пошані перед тими, хто віддав своє життя за нас… Не зможемо повернути до життя полеглих оборонців, але можемо зберегти пам’ять про них!

Вічна пам’ять, слава і шана Герою-земляку, а його рідним і близьким — наші глибокі співчуття.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь