Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

До уваги жителів громади!

Дата: 25.06.2024 14:06
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

     За інформацією угруповання сил та засобів територіальної оборони «Захід», російською федерацією останнім часом проводиться застосування крилатих (балістичних) ракет з касетною бойовою частиною, суббоєприпаси якої становлять значну небезпеку для цивільного населення в регіонах, відділених від лінії бойового зіткнення, в т.ч. і в Щиборівській сільській територіальній громаді.
     Для збереження життя та здоров’я  від зазначених небезпек необхідно:
- неухильно виконувати заходи з укриття в захисних спорудах (найпростіших укриттях, укриттях природного характеру та інших безпечних місцях під час перебування на відкритій місцевості) при надходженні (отриманні) сигналів «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА», «РАКЕТНА НЕБЕЗПЕКА»;
- не наближатись (у разі виявлення) до суббоєприпасів касетної бойової частини крилатої ракети та повідомляти відповідні служби (ДСНС, НАЦПОЛІЦІЮ) для належного реагування.
    Довідкова інформація: суббоєприпаси касетної бойової частини крилатої ракети мають вигляд металевої сфери, діаметром близько 10 см та можуть здетонувати від найменшого фізичного впливу.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь