A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

25 лютого 2021 року відбулася 5-та чергова сесія 8-го скликання.

Дата: 26.02.2021 15:09
Кількість переглядів: 885

25 лютого 2021 року під головуванням сільського голови Івана Болюха відбулося чергове засідання п’ятої сесії Щиборівської сільської ради восьмого скликання.

 

У ході пленарного засідання сесії основну увагу  було приділено розгляду питань про звіти виконавчого комітету сільської ради по виконанню місцевих бюджетів сільських рад, що увійшли до складу громади, за підсумками 2020 року.

 

Під час розгляду цих питань начальник відділу фінансів Дунець Н.П. поінформувала депутатів про виконання основних показників за доходами, та озвучила основні напрями спрямування коштів у розрізі кожного сільського бюджету.

 

Також, на засіданні сесії було розглянуто та прийнято рішення щодо внесення змін до бюджету громади на поточний 2021 рік, а також про надання матеріальної допомоги 8-ми жителям сільської ради.

 

Крім того, депутатами було розглянуто та прийнято відповідні рішення щодо затвердження Програми цивільного захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного, природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Щиборівської сільської ради на 2021 – 2025 роки та затвердження Програми забезпечення охорони прав і свобод людини, профілактики злочинності та підтримання публічної безпеки і порядку на території Щиборівської сільської ради на 2021 - 2024 роки.

 

З метою забезпечення населення території сільської ради якісною питною водою було затверджено  програму "Питна вода Щиборівської сільської ради" на 2021-2023 роки.

 

З усіма прийнятими під час засідання рішеннями та результатами поіменного голосування можна ознайомитися на офіційному сайті громади, в розділі «Офіційні документи».

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь