A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

З ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 02.07.2021 15:18
Кількість переглядів: 742

 

Шановні правоохоронці!

 

Національна поліція України створена для охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічного порядку та громадської безпеки.

Сьогодні напередодні професійного свята Дня Національної поліції України, із щирими вітаннями до правоохоронців звернувся сільський голова Іван БОЛЮХ, нагородивши грамотами та подарунками працівників відділу поліцейської діяльності № 2 Хмельницького районного управління поліції ГУНП у Хмельницькій області.

У цей день також вітаємо всіх, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя. Впевнені, що Ваші ряди будуть все більше поповнюватися молодими, грамотними і самовідданими людьми, які вирішили присвятити своє життя справедливості, совісті і честі.

Кожен день, виявляючи мужність, витримку, самовіддачу, ви охороняєте спокій та життя мешканців громади, стоїте на варті правопорядку, Ваша служба пов’язана із щоденним ризиком.

Особливі слова подяки і вдячності висловлюємо ветеранам правоохоронних органів, які роблять величезний внесок у виховання молодих співробітників і щедро діляться своїми професійними знаннями та багатим життєвим досвідом. Насамперед, ми вдячні Вам за ту працю, яку ви вкладаєте у підтримання свободи і права, і за те істинне духовне рішення, яке підштовхнуло вас встати на варті законних інтересів держави!

У переддень поліції бажаємо всім Вам, щоб Ваші професійні зусилля були нагороджені повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стали непохитною основою зростання ваших подальших професійних успіхів. Божого благословення та міцної віри, вірності службовому обов’язку, успішної служби та процвітання!

Також бажаємо вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра й благополуччя!

З Днем Національної поліції України!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь