Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

В Україні день Святого Миколая

Дата: 17.12.2021 15:29
Кількість переглядів: 378

В Україні день Святого Миколая – одне з найбільш улюблених і радісних свят дітей. За повір'ям, в ніч на 19 грудня Святий Миколай сходить з небес до малюків. Звідки він бачив, як вони поводилися цілий рік, – ніхто не відає. Проте слухняних святий обдаровує подарунками, а неслухам – дає настанови на те, як виправитися і отримати солодощі наступного року. Для сільської ради вже стало традицією щорічно до цього дня дарувати подарунки дітям з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та дітям під опікою.  Не вийнятком став і цей рік. Підійшовши індивідуально до потреб кожної дитини, ми сформували цікаві та корисні подарунки, які із задоволення отримали діти нашої громади.

 В День Святого Миколая від чистого серця бажаємо радості і добрих посмішок близьких, світлої надії душі і вірної удачі, казкових чудес і чарівних моментів, безсумнівного щастя на шляху і щирої любові, нехай у всіх домівках панує мир та злагода.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь