A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

100-річний ювілей є Божим даром для людини, яка має свою історію життя та власні секрети довголіття.

Дата: 23.02.2022 12:36
Кількість переглядів: 260

100-річний ювілей є Божим даром для людини, яка має свою історію життя та власні секрети довголіття. Коли чуєш про те, що хтось святкує такий ювілей, підсвідомо починаєш вірити, що чудеса існують!

Таку подію можна вважати найграндіознішою в житті не лише ювіляра, але й громади. Довгожителі є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості.

Сьогодні, 23 лютого, свій 100-й день народження святкує прекрасна жінка, найкраща у світі матуся, бабуся та прабабуся, жителька села Кузьмин – Євдокія Степанівна ШУЛИК.

Зі словами щирих привітань, побажань міцного здоров’я, радості та миру завітали до ювілярки сільський голова Іван БОЛЮХ, староста с. Кузьмин Олександр ЛУК’ЯНЧУК, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту сільської ради Ольга БАРАНЕЦЬКА, голова СК «КУЗЬМИНСЬКИЙ» Анатолій МИХАЙЛЮК, депутат сільської ради Ліля ДІДИК.

Дивлячись на життєрадісну привітну жінку, важко повірити, що за її плечима вже сотня прожитих літ. За свій вік Євдокія Степанівна пройшла нелегкий, але сповнений великими досягненнями та здобутками життєвий шлях. Її  шанують і поважають рідні й односельці.

Вітаючи з ювілеєм, зичимо Вам, Євдокіє Степанівно, міцного здоров’я, родинного затишку і тепла, невичерпної енергії та Божого благословення. Нехай кожен день буде наповнений приємними враженнями, посмішками близьких і відмінним самопочуттям, а кожна мить буде радісною та неповторною!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь