A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Проєкт «Мобільні медико-психологічні бригади» від Норвезького Червоного Хреста.

Дата: 17.06.2022 14:05
Кількість переглядів: 467

Проєкт «Мобільні медико-психологічні бригади» від Норвезького Червоного Хреста.

 

    З початком вторгнення російських військ на територію України стрімко зріс потік внутрішньо переміщених осіб, які вимушені були рятувати своє життя на більш мирній місцевості. Не винятком стала і наша громада, яка з початку війни надала прихисток понад 650 внутрішньо переміщеним особам. Задля комфортного та повноцінного перебування у громаді було залучено «Мобільні медико-психологічні бригади» Червоного Хреста.

   Мобільні медико-психологічні бригади – проєкт, який у Хмельницькій області спільно реалізують Норвезький Червоний Хрест та Хмельницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України. Проєкт підтримали : Хмельницька обласна військова адміністрація, районні державні адміністрації та органи місцевого самоврядування. 

В рамках проєкту надається медична допомога внутрішньо переміщеним особам у населених пунктах Хмельницької області. Зокрема, огляд лікарів, діагностика, направлення до фахівців. За потреби працівники мобільних бригад надають необхідні медикаменти, також надаються консультації психолога. 

 За сприянням благодійного фонду Червоного Хреста, для внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території громади в селах Щиборівка та Михайлівці відбувся  безкоштовний прийом лікарів та проведена  психосоціальна адаптація внутрішньо переміщених осіб. Велику увагу приділили волонтери і найменшим мешканцям громади з числа ВПО, які отримали позитивні емоції та спілкування.

Щиборівська громада висловлює щиру подяку для Мобільної медико-психологічної бригади» Червоного Хреста. Надаючи допомогу, ви даруєте радість на надію та краще життя.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь