A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Пам'ятаймо тих, хто боровся за Україну тоді! 

Дата: 22.06.2022 08:52
Кількість переглядів: 318

Фото без описуНедільний ранок 22 червня далекого 1941 року закарбувався трагічною сторінкою в історії України. У цей день кожна родина була втягнута у жорстокий вир війни, а територія України перетворилася на руїни та попелища... Найжорстокіші випробування і страждання, колосальні жертви і скалічені долі, загублене дитинство і втрачена юність... Таке залишається назавжди в пам'яті.
Щороку 22 червня український народ вшановує пам'ять наших співвітчизників, життя яких обірвала Друга світова війна, усіх тих, хто день за днем наближав Велику Перемогу.
Схиляємо голови перед мужністю і нескореністю нашого народу, який знайшов у собі сили вистояти й вижити, який піднявся на бій і переміг у героїчній боротьбі.
Велика вдячність, шана та низький уклін мільйонам наших співвітчизників за подвиг, які ціною власного життя – здобули перемогу над нацизмом, всім тим, хто мужньо протистояв  ворогу, хто самовіддано відстоював свободу Батьківщини.
Наш священний обов'язок - навіки зберегти пам'ять про них!
Але, на жаль, сьогодні Україна знову воює з підступним ворогом, знову найкращі сини і доньки українського народу зі зброєю в руках боронять рідну землю від агресора,
який зазіхає на нашу незалежність і територіальну цілісність, нашу свободу та наше майбутнє. Сьогодні як ніколи ми особливо гостро усвідомлюємо ціну свободи, миру та безпеки. Але ми - українці і ми - нездоланні!
Дорогі жителі громади!
Цього скорботного дня схиляємо голови у хвилині мовчання перед пам'яттю мільйонів полеглих воїнів, невинних жертв, чиє життя забрала Друга світова війна. 

Пам'ятаймо тих, хто боровся за Україну тоді! 
Шануймо тих, хто воює за неї сьогодні! 
Честь і слава Героям! 
Вічна пам'ять загиблим!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь