Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

З ДНЕМ ЗНАНЬ, ГРОМАДО!

Дата: 01.09.2022 11:33
Кількість переглядів: 316


Для учнів, учителів та батьків свято 1 вересня завжди хвилююче та грандіозне. Хтось вперше почує шкільний дзвінок, хтось стане випускником своєї школи, а на когось чекають нові відкриття у старшому класі! 
Попри те, що в Україні війна, навчальний рік розпочався як і завжди — 1 вересня. Це свято завжди сповнене лише світлими та теплими спогадами про перший дзвоник, вчителів, квіти та нових друзів! То нехай же і цього року свято стане передвісником швидкої перемоги та прекрасного майбуття!
Немає у світі нічого прекраснішого, ніж пізнавати нове, вчитися, читати й запам’ятовувати на все життя мудрі рядки! Вітаємо діточок, їхніх батьків, учителів з Днем знань, який є символом мудрості й старанності, наснаги і досягнень! Нехай у Вашому житті буде можливість вчитися і знаходити знання не тільки в шкільні роки, але і в майбутньому, протягом усього життя! Знання роблять людину сильнішою, мудрішою, добрішою, допомагають відкривати нові істини, робити наукові відкриття та пізнавати таємниці Всесвіту. Тому нехай кожен з нас завжди прагне до пізнання та мудрості, реалізує свої задуми, формує свій світогляд і плідно працює на благо та славу нашої України-неньки!
Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь