Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Дата: 20.09.2022 13:58
Кількість переглядів: 299

 

Дуже важкі часи випали нам, українцям, адже ми живемо в умовах війни, ми на власні очі побачили, що таке жорстокість, нелюдяність, звірство та невиправдана аморальність російських катів… Наші українські матері, жінки та чоловіки втрачають своїх любих дітей і коханих…

Цьому немає прощення!

Але поряд з цим, ми, українці, зуміли згуртуватися та показати усьому світу, що ми – ВЕЛИКА НАЦІЯ, яка має свій генетичний код, яка безмежно шанує своє надбання, яка бажає і надалі крізь віка нести та збагачувати свою культуру та національні цінності. У складні та божевільні часи ми згуртувалися і чинимо гідний опір фашистській навалі!

Неодноразово жителі нашої громади здійснювали збір коштів на потреби Збройних Сил України, у тому числі, на придбання автомобілів, а зібрані продукти харчування, речі першої необхідності, які вдалося акумулювати у пунктах гуманітарної допомоги територіальної громади, постійно спрямовуються для української армії, гуманітарна допомога та приготовлена у шкільних їдальнях їжа – доставляється у військові частини.

Наразі постала гостра потреба у придбанні КВАДРОКОПТЕРА для одного із підрозділів розвідки сил спеціальних операцій, в якому служить НАШ МЕШКАНЕЦЬ ГРОМАДИ! Така «пташка» дозволяє здійснити ефективну розвідку без виходу на окуповану територію, виявити розвідувальні групи противника та швидко їх знищити, дезорганізувати дії ворога та максимізувати панічні настрої серед окупантів й, загалом, сприятиме забезпеченню влучної й ефективної контрбатарейної стрільби артилерійських систем.

Звертаємося до кожного жителя громади, до тих, хто має можливість вкотре допомогти нашим ГЕРОЯМ, та просимо долучитися до збору коштів на придбання однієї одиниці «ЕЛЕКТРИЧНОГО АНГЕЛА» для наших ЗАХИСНИКІВ.

Терміновий збір коштів здійснюється в адміністративних будівлях Щиборівської сільської ради:

с. Щиборівка, вул. Центральна, 12;

с. Кузьмин, вул. Центральна, 1 (Кузьминський старостинський округ);

с. Михайлівці, вул. Центральна, 2а (Михайловецький старостинський округ).

Разом – до ПЕРЕМОГИ!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!

Фото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь