A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Працівники УДМС Хмельниччини взяли участь у заході, присвяченому забезпеченню реалізації прав та свобод внутрішньо переміщених осіб

Дата: 16.11.2022 13:27
Кількість переглядів: 144

 

Наразі у досить великої кількості громадян, які переїхали з областей, де зараз ведуться бойові дії, існує нагальна проблема в оформленні біометричних паспортних документів. Окрім цього дана категорія громадян потребує особливого підходу та допомоги.

Працівниками Красилівського сектору Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області спільно з завідувачем сектору «Красилівське бюро правової допомоги» було проведено захід на тему: «Права та пільги внутрішньо переміщених осіб».

В ході проведення заходу було акцентовано увагу на тому, що відповідно до Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», зазначена категорія осіб користуються тими ж правами та обов’язками, як і інші громадяни України. Законодавством забороняється щодо них будь-яка дискримінація.

Нагадуємо, що в Управлінні Державної міграційної служби України в Хмельницькій області та територіальних підрозділах, громадяни, які переїхали з будь-якого регіону України, де наразі тривають активні бойові дії, можуть оформити необхідні біометричні документи.

Працівники Міграційної служби Хмельниччини роблять усе можливе, щоб оперативно забезпечити надання якісних адміністративних послуг щодо оформлення паспортних документів громадянам, які цього потребують.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь