A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

24.11.2022 Відбулась чергова двадцята сесія восьмого скликання Щиборівської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області

Дата: 24.11.2022 17:00
Кількість переглядів: 135

24.11.2022 Відбулась чергова двадцята сесія восьмого скликання , в ході сесії було розглянуті питання

чергової двадцятої сесії восьмого скликання

1. Про внесення змін до рішення «Про сільський бюджет на 2022 рік».

2. Про внесення змін до рішення сільської ради від 27.04.2022 № 2 «Про встановлення на території Щиборівської сільської ради місцевих податків і зборів».

3. Про затвердження Програми екологічного розвитку Щиборівської сільської ради на 2022-2025 роки.

4. Про затвердження Статуту Комунального підприємства «Водограй-2017» Щиборівської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області в новій редакції.

5. Про затвердження технічної документації з грошової оцінки земельної ділянки, яка знаходиться в постійному користуванні ПрАТ «Хмельницькрибгосп».

6. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінки земельної ділянки, яка знаходиться в користуванні ТОВ «ГАРТ».

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель, на невитребувану земельну частку (пай), що розташована на території Щиборівської сільської ради за межами населеного пункту с. Кузьмин Хмельницького району Хмельницької області та передачі її в оренду ТОВ «Агрокрай».

8. Про внесення змін та доповнень до рішення № 13 двадцять сьомої сесії сьомого скликання від 02.11.2018 року Щиборівської сільської ради.

9. Про внесення змін та доповнень до рішення №15 тридцять другої сесії сьомого скликання від 24.12.2019 року Кузьминської сільської ради.

10. Про внесення змін та доповнень до рішення № 6 сорок другої сесії сьомого скликання від 13.10.2020 року Щиборівської сільської ради.

11. Про надання дозволу ТОВ «ПОДІЛЬСЬКИЙ АКТИВ» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель.

12. Про передачу в оренду ТОВ «ГАРТ» земельної ділянки із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

13. Різне.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь