A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Україна і світ відзначають сьогодні Міжнародний день волонтера. Це свято кожного, хто від щирого серця надає підтримку тим, хто її потребує, хто допомагає людям, не чекаючи слави та визнання.  

Дата: 05.12.2022 14:23
Кількість переглядів: 100

 

З початком повномасштабної війни в Україні  багато людей опинилось у скрутній ситуації і на допомогу прийшли саме волонтери.  Потужний волонтерський рух зайняв особливе місце − він став зразком єдності українського суспільства, його зрілості та самоорганізації і став прикладом для усього світу. Внесок наших волонтерів у перемогу безцінний: вони забезпечують захисників усім необхідним, досить часто ризикуючи власним життям, збираючи гроші по всьому світу на потреби військових, закуповують медикаменти та зброю, везуть на передову все, що можуть і в чому є потреба, допомагають переселенцям, йдуть добровольцями на фронт. І цей список можна продовжувати. Підтримка волонтерів дає можливість нашим воїнам рухатись вперед до Перемоги.

Волонтером може стати кожен, хто прагне допомогти. Під силу це навіть дітям!

Яскравим прикладом добра і небайдужості в скрутні для України часи є виявлення активної громадської позиції учнівської молоді закладів освіти Щиборівської громади. Учні постійно беруть участь у різноманітних заходах на підтримку бійців ЗСУ. Ми, дорослі, щиро пишаємося усіма нашими вихованцями, оскільки їхня діяльність і тверда віра в Перемогу є уособленням нескоренності українського суспільства.

Напередодні Міжнародного дня волонтера приємною несподіванкою для здобувачів освіти Кузьминського ліцею стало запрошення Хмельницької обласної військової адміністрації для оголошення подяки за волонтерську діяльність. Маленькі патріоти проявили себе відповідальними, згуртованими та активними у прагненні допомогти воїнам-захисникам. Вони неодноразово демонстрували волонтерські здібності. Зокрема, організували та взяли активну участь у дводенному благодійному ярмарку до Дня захисників та захисниць України (Дня українського козацтва), виручені кошти з якої перерахували на потреби ЗСУ (зокрема, вчителю Кузьминського ліцею Вадиму Байдичу, який боронить рідну землю в лавах ЗСУ), за що отримали нагрудний знак «Волонтер України» та Подяку; внесли маленький внесок у перемогу, приєднавшись до благодійної акції «Смілива гривня»; в рамках реалізації національно-патріотичного проєкту «Поділля мрій» долучились до акції «Тепло дитячих серцях українським військовим» благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» – писали листи, декламували авторські вірші, малювали малюнки в підтримку воїнів, а також долучилися до збору в’язаних теплих шкарпеток для наших героїв.

 

Радіємо та пишаємося, що усі наші дітки попри юний вік з національною свідомістю, людяністю та співпереживанням допомагають ЗСУ, що у маленьких серцях – величезна любов до рідної України! Продовжуйте і надалі надихати воїнів своїми добрими справами! Разом − ми сила! Лише спільними зусиллями Переможемо!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь