A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

"Борітеся - поборете! Вам Бог помагає!

Дата: 09.03.2023 14:26
Кількість переглядів: 123

"Борітеся - поборете! Вам Бог помагає! ..." - сьогодні ці слова Великого Кобзаря є нашим дефізом у боротьбі зі споконвічним ворогом. Не під силу агресору здолати наш вільний народ, який з молоком матері плекає мудрість пророцтв Геніального Творця української культури. 
Цими днями ми віддаємо данину його унікальній творчості, яка впродовж віків залишається актуальною та безцінною,  має могутню силу - зі словом Пророка вирушає у кривавий бій український воїн, воно надихає, підтримує, вселяє віру, розраджує у скрутну хвилину.  
Тарас Григорович Шевченко - непохитний борець за волю неньки -України,  приклад відданої любові до рідного народу. Його тернистий шлях був присвячений єдиній меті - захистити рідну землю, відродити її самобутність та національну свідомість. І крізь призму століть Шевченкове слово залишається нашою духовною зброєю, що додає впевненості та сміливості у боротьбі з ворогом. Свято віримо, що Перемога за нами, що "...на оновленій землі врага не буде, супостата,  а буде син, і буде мати..." , як передрік Великий Кобзар!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь