Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

За постійну допомогу бійцям на передовій Всеукраїнське об’єднання «Країна» вручило нагрудний знак «Волонтер України»

Дата: 16.05.2023 08:47
Кількість переглядів: 72

За постійну допомогу бійцям на передовій Всеукраїнське об’єднання «Країна» вручило нагрудний знак «Волонтер України» Щиборівській територіальній громаді в особі секретаря сільської ради Руслана Бирдіна, який є координатором між військовими та волонтерським осередком громади. Ця відзнака – заслуга кожного волонтера та доброчинця нашої громади, які підтримують і допомагають українському війську! З перших днів повномасштабного вторгнення рф на рідну землю жителі нашої громади активно долучились до волонтерської діяльності: збирали кошти для придбання автівок-позашляховиків, дронів, плитоносок, рацій, які стали у нагоді військовослужбовцям, продукти харчування, теплі речі, надавали транспорт і паливно-мастильні матеріали для поїздок на фронт. Прояви патріотичної свідомості та самоорганізації мешканців варті поваги, жителі громади зі збором гуманітарної допомоги передають любов і тепло своїх сердець, незламну віру в перемогу та світле майбутнє!

Добрим прикладом згуртованості у волонтерській діяльності є співпраця громади з учасниками освітнього процесу Кузьминського ліцею, Михайловецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Радісненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Щиборівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Учнівська молодь разом із педагогічними та технічними працівниками неодноразово готували різноманітні домашні страви, випічку, плели маскувальні сітки, виготовляли обереги, малювали барвисті малюнки та писали листівки зі щирими словами вдячності за те, що українські захисники, піддаючи небезпеці своє здоров’я та життя, оберігають наш спокій. У кожному закладі загальної середньої освіти громади організовувались благодійні шкільні ярмарки на підтримку Збройних Сил України, вилучені кошти з яких спрямовувались на потреби військовослужбовців.

Війна триває і ми впевнено демонструємо світу свою стійкість і незламність!

Ми дякуємо усім, хто продовжує підтримувати наших бійців, хто щоденно працює над збереженням територіальної цілісності України. Ваша доброта, любов і самопожертва – безцінні. Сьогодні дуже важливо об’єднуватись у боротьбі проти агресора. Тому тримаємо стрій і не припиняємо волонтерити! Вперед до Перемоги! Все буде Україна!Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь