A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Для школярів пролунав останній дзвінок, з них − 27 випускників, які покидають стіни рідних шкіл і вирушають у доросле життя.

Дата: 07.06.2023 14:25
Кількість переглядів: 85

Сьогодні заклади загальної середньої освіти Щиборівської територіальної громади відзначають завершення 2022/2023 навчального року, який видався непростим – сповненим тривог і переживань, що принесла з собою війна…

Для школярів пролунав останній дзвінок, з них − 27 випускників, які покидають стіни рідних шкіл і вирушають у доросле життя.

На святкові лінійки з привітаннями та щирими побажаннями для учнів, випускників, батьків, колективів, а також подарунками для одинадцятикласників завітали сільський голова Іван БОЛЮХ, секретар сільської ради Руслан БИРДІН, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Ольга БАРАНЕЦЬКА. Грамотами та подяками за високі досягнення у навчанні, за активну участь у наукових конкурсах та олімпіадах адміністрації шкіл нагородили здобувачів освіти та педагогічних працівників.

Останній дзвінок викликає радість і смуток одночасно. Але це завжди початок нових можливостей і майбутніх пригод! Тому бажаємо усім веселого відпочинку, яскравого літа під мирним небом і підкорення незвіданих вершин наукового й освітнього олімпу в новому навчальному році!

Особливі вітання з визначною подією звучать сьогодні для вас, шановні випускники! Бажаємо твердості в прийнятті рішень, впевненості у власних силах і фортуни в усіх починаннях! Нехай щастить!

СЛАВА УКРАЇНІ!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь