Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Відпустка військовослужбовців за станом здоров`я.

Дата: 16.08.2023 16:30
Кількість переглядів: 134

З метою отримання відпустку за станом здоров’я, необхідно вчинити наступні дії: відвідати свою військову частину; написати рапорт з проханням надати відпустку за станом здоров’я відповідно до рішення військово - лікарської комісії.

У рапорті необхідно зазначити місце проведення відпустки за станом здоров’я та додати висновок військово - лікарської комісії.

 

Після написання рапорту, військовослужбовцю необхідно отримати у військовій частині відпускний квиток з датами відпустки

 

ВАЖЛИВО: Після закінчення терміну перебування на безперервному лікуванні та у відпустці за станом здоров’я необхідно пройти військово - лікарську  комісію для визначення ступеня придатності до військової служби.

 

Можливі наступні терміни тривалості такої відпустки:  30 днів; 45-60 днів – за медичними показаннями після травм (поранень) або оперативного лікування (у мирний час); продовження основного терміну на 30, а в окремих випадках на 45 або на 60 календарних днів (у мирний час)

 

ВАЖЛИВО: під час воєнного стану відпустка за станом здоров’я може двічі продовжуватися по 30 календарних днів. Тривалість відпустки за станом здоров’я може бути саме такою, яка вказана в довідці військово - лікарської комісії.

 

Командир військової частини, враховуючи місця розташування військової частини та місця проходження відпустки, може надати до 2 додаткових діб на дорогу.

 

У разі виникнення складнощів, ви можете звертатися до сектору “Красилівське бюро правової допомоги” за правовою допомогою за адресою вул.Театральна 1, м.Красилів, або за номерами телефонів 4-26-60; 0 800 213 103.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь