A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Відділ соціального захисту населення

Фото без опису

         Виконавчий комітет Щиборівської сільської ради інформує про те, що в структурі виконавчих органів ради створений відділ соціального захисту населення, який провадить соціальну роботу та надає соціальні послуги особам/сім’ям, що належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах. Відділ у своїй діяльності керується Конституцією та законами України, актами Президента України та Кабінету Міністрів України, наказами Мінсоцполітики, іншими нормативно-правовими актами з питань надання соціальних послуг.

Для більш детальної інформації звертатись за адресою с.Щиборівка, вул.Центральна, 12 приміщення адмінбудинку та за номером 9-37-01

 

Відділ, відповідно до потреб людини,  надає такі соціальні послуги:

Прийом та оформлення житлової субсидії - з 1 січня 2021 р. заяви з необхідними документами приймаються від громадян відділом соціального захисту населення Щиборівської сільської ради.

Кризове та екстрене втручання - консультування, підтримка, діагностика, корекція, реабілітація; надання інформації з питань соціального захисту населення; допомога в організації взаємодії з іншими фахівцями та службами; представництво інтересів, корекція сімейних стосунків; допомога в отриманні безоплатної правової допомоги; організація надання невідкладної медичної допомоги; організація надання притулку.

Консультування - допомога в аналізі життєвої ситуації, визначенні основних проблем, шляхів їх вирішення, складання плану виходу із складної життєвої ситуації; психологічне консультування; сприяння в отриманні правової допомоги.

Соціальний супровід - обстеження, оцінка потреб, визначення шляхів вирішення основних проблем; складання індивідуального плану соціального супроводу; залучення отримувача послуги до виконання індивідуального плану соціального супроводу; оцінка результатів виконання індивідуального плану соціального супроводу; регулярні зустрічі чи відвідування отримувача послуги з метою моніторингу виконання поставлених завдань; сприяння у отриманні інших послуг, організації взаємодії з іншими суб’єктами соціального супроводу; допомога в усвідомленні значення дій та/або розвиток вміння керувати ними; навчання та розвиток навичок.

 Соціальна профілактика - організація навчання та просвіти; довідкові послуги; розроблення та розповсюдження рекламно-інформаційних матеріалів щодо надання соціальних послуг,  комплекс заходів, що здійснюються суб’єктом, який надає соціальні послуги, спрямований на попередження, обмеження та зупинення негативних соціальних і особистісних (поведінкових) явищ та їх наслідків у соціальному середовищі

Попередження насильства  в  сім'ї  -  система соціальних  спеціальних заходів, спрямованих на усунення причин і умов,  які сприяють вчиненню насильства  в  сім'ї,  припинення  насильства  в сім'ї,   яке   готується   або   вже   почалося,   притягнення  до відповідальності осіб,  винних у вчиненні насильства  в  сім'ї,  а також медико-соціальна реабілітація жертв насильства в сім'ї.

Всеукраїнське опитування

Міністерством молоді та спорту України у співпраці з Державною службою статистики України створення анкету для проведення онлайн опитування населення для моніторингу основних показникі рухової активності різних вікових груп та соціальних верств населення, яке можна пройти за псиланям: https://survey.sportforall.gov.ua

10:40:59 16.01.2024

за підтримки UNICEF Ukraine

    В рамках проєкту «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни», що впроваджується Партнерством «Кожній дитині» за підтримки UNICEF Ukraine та Національної соціальної сервісної служби України, фахівець із соціальної роботи Щиборівської сільської ради отримала благодійну допомогу, а саме : планшет Lenovo .

14:28:29 11.11.2022

Шановні працівники соціальної сфери!

Шановні працівники соціальної сфери! Щиросердечно вітаю вас із професійним святом! Це свято всіх, хто присвятив себе відповідальній та благородній професії. Мабуть, жодна з них не потребує стільки душевних сил, самовіддачі, милосердя та енергії. На вас покладено високу відповідальність – піклуватися про тих, хто не має змоги самостійно впоратися з життєвими негараздами, кому потрібна підтримка. Тож дякую за вашу благородну працю, теплоту, підтримку, небайдужість та увагу, за надію, яку ви даруєте підопічним! Бажаю міцного здоров'я, сил та енергії, оптимізму, сімейного щастя, успішної роботи та мирного неба над головою.

15:19:23 04.11.2022

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

До відома внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Щиборівської громади та вимушено переїхали з Донецької, Луганської, Харківської, Сумської, Чернігівської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької областей та є однією з вище перелічених категорій. Самостійно просканувавши QR код або зателефонувавши за вказаними номерам, ви можете зареєструватись для отримання грошової допомоги для внутрішньо переміщених осіб у розмірі 2220, 00 грн. протягом трьох місяців.

14:22:24 18.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь