A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

ВОДОГОНУ БУТИ!

Дата: 29.04.2021 15:03
Кількість переглядів: 797

Проблема з водопостачання в   населених пунктах нашої громади  існує вже досить давно. В деяких селах централізоване водопостачання  було відсутнє взагалі, а в інших водогони були старі і зношені.

Незважаючи на те, що за 2015-2020 роки групу водогонів та свердловин було реконструйовано та відновлено,  частина населення і досі залишається без централізованого водопостачання.

 Проте позитивні зрушення є! Завдяки підтримці депутата та голови Хмельницької обласної ради Лабазюк Віолети Олександрівни, із обласного бюджету, в рамках програми «Питна вода», на реконструкцію водогонів в селах Михайлівці, Мотрунки, Сушки виділено 490,0 тис. грн. Перша частина субвенції уже надійшла до сільського бюджету. 

Висловлюємо щиру подяку депутатському корпусу обласної ради та безпосередньо Віолеті Олександрівні за сприяння в забезпеченні водою мешканців наших сіл.

Окрім того, на п’ятій сесії сільської ради депутатами підтримано рішення про виділення коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво водогонів в селі Кузьмин.

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь