A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Зі світлим святом Петра і Павла !

Дата: 12.07.2021 16:41
Кількість переглядів: 615

Зі світлим святом Петра і Павла !

 

Напередодні величного церковного свята – Дня святих первоверховних мучеників Петра і Павла, 11 липня 2021 року у с. Мовчани відбулося святкове дійство, приурочене цьому чудовому святу, яке вважається одним із найбільш значущих у православному календарі.

Із щирими вітальними словами до жителів села звернувся сільський голова Іван БОЛЮХ, представник ТОВ «Житниця-Поділля» Іван ЧЕРНОВ, який привітав жителів та вручив подарунок.

Свято пройшло весело і цікаво, присутні мали змогу насолодитися творчими виступами місцевих та запрошених артистів. По закінченню на усіх гостей чекало смачне частування !

Тож від усієї душі зичимо Вам, шановні  жителі, аби щастя ніколи не оминало ваші домівки, а прагнення зробити село кращим згуртовувало та примножувало взаємоповагу та взаєморозуміння.

Зичимо вам та вашим родинам Божого благословення та заступництва, міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай серця наповнюються гордістю за  рідне село,  а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Хай кожен наступний день буде зігрітий надією і теплом, повагою та любов’ю рідних і близьких.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь