Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

У літній період на автодорогах Хмельничинни діє обмеження руху для великогабаритного транспорту

Дата: 19.07.2021 10:33
Кількість переглядів: 479

Повідомляємо, що відповідно до розпорядження голови Хмельницької облдержадміністрації від 20.05.2021 року №512/2021-р «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування в області» в межах області діє сезонне обмеження руху для великовагових транспортних засобів.  Так, з метою збереження дорожнього покриття автомобільних доріг від руйнування великоваговими транспортними засобами у період спекотної погоди, обмежується проїзд територією Хмельницької області великовагового автомобільного транспорту загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн у денний час доби з 10.00 до 22.00 у разі підвищення температури повітря понад +28ºС.

На автомобільних дорогах загального користування Хмельниччини встановлено відповідні заборонні дорожні знаки та інформаційні щити.

Обмеження руху не розповсюджується на транспортні засоби, які здійснюють перевезення вантажів, що швидко псуються, та ті, які використовуються під час ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій.

Водії транспортних засобів можуть перечекати спекотний період а майданчиках для тимчасової стоянки транспортних засобів в смугах відведення автомобільних доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу.

Відшукати місце відстою вздовж державних доріг можна за вказівниками або скористатися Google мапою Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області: https://bit.ly/3tW0aKP.

Також водії можуть скористатися TIR-паркінгом. Мапа їхнього розташування за посиланням: https://bit.ly/2RZMRf2.

Згідно з чинним законодавством, дотримання водіями вантажних засобів сезонних обмежень та вагових параметрів перевіряють територіальні підрозділи Укртрансбезпеки та обласні підрозділи Національної поліції України.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь