Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!

Дата: 01.10.2021 15:25
Кількість переглядів: 647

Шановні освітяни!

Сердечно вітаємо кожного з Вас із професійним святом –

Днем працівників освіти!

Навчити людину бути Людиною – що може бути більш благородним чи важливішим у світі?

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю!

Щира подяка Вам за постійну самопожертву та щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, вірне служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, завзятість і високий професіоналізм!

Саме Ваша наполеглива праця, добросовісне служіння справі, невтомний творчий пошук і відмінний рівень професійної майстерності допомагають молодому поколінню обрати свій життєвий шлях і стати справжніми фахівцями своєї справи.

Низький уклін Вам за натхненну працю, за непохитну віру у кожну дитину, за розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану підростаючому поколінню!

Вітаючи зі святом, від щирого серця бажаємо кожному з Вас міцного здоров’я на довгі літа, безмежного щастя, родинного благополуччя, невичерпної життєвої енергії та наснаги у Ваших добрих справах,  бадьорості та завзяття у нових починаннях і реалізації задуманого, Божої благодаті, миру, любові та злагоди! Нехай Ваш досвід та ентузіазм, професійна компетентність та незмінна відповідальність ще багато років слугують розвитку й оновленню нашої територіальної громади та держави!

Нехай Ваш професійний шлях буде осяяний успіхом, наповнений новими досягненнями, а все добро – вертається сторицею!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь