A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!

Дата: 01.10.2021 15:25
Кількість переглядів: 605

Шановні освітяни!

Сердечно вітаємо кожного з Вас із професійним святом –

Днем працівників освіти!

Навчити людину бути Людиною – що може бути більш благородним чи важливішим у світі?

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю!

Щира подяка Вам за постійну самопожертву та щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, вірне служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, завзятість і високий професіоналізм!

Саме Ваша наполеглива праця, добросовісне служіння справі, невтомний творчий пошук і відмінний рівень професійної майстерності допомагають молодому поколінню обрати свій життєвий шлях і стати справжніми фахівцями своєї справи.

Низький уклін Вам за натхненну працю, за непохитну віру у кожну дитину, за розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану підростаючому поколінню!

Вітаючи зі святом, від щирого серця бажаємо кожному з Вас міцного здоров’я на довгі літа, безмежного щастя, родинного благополуччя, невичерпної життєвої енергії та наснаги у Ваших добрих справах,  бадьорості та завзяття у нових починаннях і реалізації задуманого, Божої благодаті, миру, любові та злагоди! Нехай Ваш досвід та ентузіазм, професійна компетентність та незмінна відповідальність ще багато років слугують розвитку й оновленню нашої територіальної громади та держави!

Нехай Ваш професійний шлях буде осяяний успіхом, наповнений новими досягненнями, а все добро – вертається сторицею!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь