A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

20 січня 2022 року в м. Шепетівка відбулась зустріч сільського голови Болюха Івана Дмитровича та сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "ДОВІРА", в особі директора Розізнаного Олександра Григоровича та представників .

Дата: 21.01.2022 11:19
Кількість переглядів: 204

В ході зустрічі було обговорено низку питань про співпрацю та підписано угоду.

Предметом цієї угоди є взаємне соціально-економічне партнерство сторін, щодо здійснення розвитку соціально-економічних умов на території Щиборівської сільської ради протягом 2022 року. На виконання даної угоди Товариство має право надати фінансову або матеріальну допомогу на розвиток соціальної інфраструктури на території населених пунктів Щиборівської сільської ради, зокрема шкіл, дитячих садків, фельдшерсько-акушерських пунктів, тощо. На підставі рішень  ради, щодо необхідності надання допомоги окремим категоріям громадян. Товариство має право надавати фінансову або матеріальну допомогу багатодітним сім’ям, ветеранам, одиноким особам, допомогу на поховання, на підставі звернень сільської ради та може надавати допомогу під час проведення на території сільської ради масових заходів, в тому числі, але не обмежуючись, державних, місцевих, релігійних свят і здійснювати фінансову допомогу або виконувати роботи з ремонту доріг на території Щиборівської сільської ради.

Загальна сума фінансової і матеріальної допомоги становитиме на 2022 рік суму пропорційну площі землі, що обробляється Товариством на території ради з розрахунку задекларованого Товариством на соціальне партнерство і може коливатися в залежності від зміни показника площі землі і структури соціального пакета товариства

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь