A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Дата: 08.04.2022 09:45
Кількість переглядів: 459

Дозвольте висловити щиру подяку та глибоку вдячність кожному за згуртованість, плідну співпрацю, активну громадську позицію у надзвичайно важкий для України час, ескалації ворожих сил на території нашої держави та ведення ними нищівних атак. Кожен з вас, долучившись до національного спротиву російській окупації, здійснюючи неоціненну підтримку Збройним Силам України та внутрішньо переміщеним особам, на крок наближає нас до перемоги!

Зібрані продукти харчування, речі першої необхідності, які вдалося акумулювати завдяки вам у пунктах збору гуманітарної допомоги територіальної громади, постійно спрямовуються на потреби української армії, тероборони та переселенців.

Неодноразово гуманітарна допомога та приготовлена у шкільних їдальнях їжа із зібраних продуктів доставлялася у військові частини та розвозилася на блокпости для тероборонців, зібрані кошти – перераховувалися на потреби Збройних Сил України, а для внутрішньо переміщених осіб, які потребують підтримки, постійно надаються продовольчі й інші товари, які вдалося зібрати завдяки вам, мешканці нашої громади.

Вагому подяку хочу висловити за організований збір коштів для придбання автомобіля бійцям, які перебувають на передовій, усім мешканцям громади, прихожанам церкви, освітянам, іншим працівникам комунальних закладів громади, кожному, хто долучився до цієї благої справи.

Велику вдячність за виснажливу роботу заслуговують наші волонтери, які невпинно працюють від перших днів війни.

Найщирішу подяку хочу висловити нашим землякам за чуйність і небайдужість до ближнього, нашим мешканцям громади, які надали прихисток переселенцям у своїх затишних домівках.

Низьким уклін ВАМ, МАТЕРІ, які виховали справжній СИНІВ України, що сьогодні боронять нашу рідну землю і воюють за збереження територіальної цілісності України вже 8 довгих років!

Величезна дяка кожному, хто працює над досягненням єдиної мети – отримання якнайшвидшої перемоги над агресором!

Лише в єдності наша сила!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

З повагою

сільський голова Іван БОЛЮХ

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь