A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

іноземець ухилився від виїзду та не покинув територію держави вчасно.

Дата: 14.07.2022 08:20
Кількість переглядів: 303

Працівниками УДМС Хмельниччини поміщено до Волинського ПТПІ громадянина рф, який зазначений у санкційних списках РНБО з подальшим видворенням за межі України

Відділом організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС України в Хмельницькій області спільно з працівниками правоохоронних органів було виявлено громадянина рф, який перебував на території України з порушенням міграційного законодавства.

В ході перевірки було встановлено, що відносно вищезазначеного громадянина 02 липня 2021 року було прийнято рішення про примусове повернення до країни походження та зобов’язано залишити територію України до 03 липня 2021 року. Проте, іноземець ухилився від виїзду та не покинув територію держави вчасно.

Окрім цього, вказана особа зазначена в списках додатку №1 до рішення Ради національної безпеки і оборони України від 18 червня 2021 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)».

В порядку ст. 30 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» УДМС України в Хмельницькій області було подано позов до Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області з метою затримання та поміщення до ПТПІ громадянина рф. Позов задоволено в повному обзязі.

Вказаного громадянина рф поміщено до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні ДМС України та 05 липня 2022 року передано співробітникам МАПП «Могилів-Подільський» з метою виконання примусового видворення.

Організація роботи по протидії нелегальній міграції залишається одним із пріоритетних напрямків діяльності ДМС України та знаходиться на постійному контролі керівництва Управління ДМС України в Хмельницькій області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь