A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Працівники УДМС Хмельниччини продовжують виявляти незаконних мігрантів. Громадянина Республіки Азербайджан та громадянина рф, які порушили міграційне законодавство, буде видворено за межі території України

Дата: 04.08.2022 08:13
Кількість переглядів: 429

Днями, працівниками Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області спільно з працівниками поліції було виявлено громадянина рф, який порушив правила перебування іноземців на території України, а саме: не виконав рішення про примусове повернення до країни походження або третьої країни Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області від 28 вересня 2021 року.

 

Хмельницьким міськрайонним судом Хмельницької області задоволено адміністративний позов Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області відносно вищевказаного громадянина щодо затримання з метою забезпечення примусового видворення за межі території України з поміщенням до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні строком на шість місяців.

 

Громадянина рф поміщено до Державної установи Волинський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України.

 

Окрім цього, ще одного громадянина Республіки Азербайджан, якого було поміщено до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні ДМС України, передано співробітникам МАПП «Могилів-Подільський» з метою виконання примусового видворення.

 

Організація роботи по протидії нелегальній міграції на території області триватиме й надалі.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь