Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Слова безмежної подяки за неоціненну підтримку наших захисників і захисниць висловлюємо для тих, хто наближає нашу ПЕРЕМОГУ в тилу!!!

Дата: 13.10.2022 11:32
Кількість переглядів: 163

 

Напередодні величних і знаменних свят – Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва та  Свята Покрови Божої Матері, які припадають на 14 жовтня, працівники закладів освіти та культури територіальної громади готували смачнющі страви для наших Героїв! Усі смаколики зроблені з любов’ю, у кожен шматочок приготовленої їжі були вкладені слова МОЛИТВИ за кожного сина та доньку України, безумовна віра у світле, мирне майбутнє нашої країни та швидке закінчення війни…

Використавши усю свою майстерність, господині приготували смаковиті вареники з різноманітними начинками, запашні пироги, апетитне печиво, а також передали бійцям консервовані продукти, які були заготовлені ними попередньо. Усі ласощі охайно запакували у паперові ящики, які оздобили різнобарвними листівками учні!   

Й маленькі вихованці закладів дошкільної освіти, й учнівська молодь не залишилися осторонь таких діянь!!! Вони писали захоплюючі листи та малювали колоритні малюнки для Героїв-захисників, передаючи у них свій захват відважними бійцями за Мир у рідній країні!

Також для потреб військових на передову були передані теплі шкарпетки, збір яких відбувався у закладах освіти громади напередодні. До цього долучилися батьки наших вихованців!

А ще попрямує до Героїв ПРАПОР – символ спротиву та української незламності перед ворогами!!!

Отож,безмежна подяка кожному, хто робить свій маленький, але вкрай потрібний і безцінний вклад у ВЕЛИКУ ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ!

Разом – ми СИЛА!

СЛАВА ЗАХИСНИКАМ І ЗАХИСНИЦЯМ УКРАЇНИ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь