A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

ІНФОРМАЦІЯ

Дата: 18.10.2022 14:28
Кількість переглядів: 160


 

 

 

З 1 жовтня ми живемо за «новими правилами», зокрема, збільшився розмір мінімальної зарплати, пенсії та податків, а також виплати за прихисток ВПО. Окрім того, деякі громадяни вже можуть оформити іпотеку під 3% річних по спеціальній програмі.
 

ЗАРОБІТНА ПЛАТА:  З 1 жовтня в Україні збільшився розмір мінімальної зарплати, а разом з нею – всіх пов’язаних з «мінімалкою» виплат.

    Мінімальна заробітна плата відтепер складає 6 700 гривень на місяць або 40,46 гривень за годину. Разом із цим змінився й розмір допомоги по вагітності, а також лікарняних та декретних виплат. При цьому розмір прожиткового мінімуму в жовтні не змінився, й складе, як і раніше, 2 600 гривень.

ПЕНСІЯ
Мінімальна пенсія з 1 жовтня становить 2 680 гривень на місяць. Також із жовтня пенсіонери, яким виповнилося 70—75 років, отримують щомісячну надбавку в розмірі 300 грн, якщо пенсія не перевищує 10 340 гривень. Особам з інвалідністю збільшать пенсії залежно від групи та військового звання.

 

ПОДАТКИ:  З 1 жовтня мінімальний страховий внесок з ЄСВ складає 1 474 гривні для ставки єдиного внеску 22%.

Нагадаємо, що ФОП на загальній та спрощеній основі оподаткування наразі ЗВІЛЬНЕНІ ВІД СПЛАТИ ЄСВ за себе до закінчення воєнного стану та ще впродовж 12 місяців потому
.

 

У разі якщо виникнуть запитання Ви можете звертатися до сектору “Красилівське бюро правової допомоги” за адресою м.Красилів, вул.Театральна 1 або за номером телефона 4-26-60.

Возможно, это изображение один или несколько человек и текст «п?д час вi?йни безоплатна правова допомога поруч правова аопомога ( ??з?????? ] зателефонуйте 800 213 103 для дзвi?нків 3-за кордону: +38 (044) 363 10 41 звернться онлайн отримайте правову допомогу (первинну та вторинну) y бюро правовой допомоги системи #б‘?д незалежно вi?д реестрацй мисця проживання»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь