A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

ПРЕС-РЕЛІЗ

Дата: 27.10.2022 14:52
Кількість переглядів: 109

 

             На фоні військової загрози зі сторони РФ ряд громадських організацій,

таких як, Міжнародний громадський рух «Пам'ять без кордонів», Український Союз ветеранів Афганістану та Чорнобиля за підтримки Волинської обласної ради 22 червня 2022 року започаткували великий Міжнародний культурноекологічний проект «Зв'язок поколінь».

 

            Мета Проекту – пропаганда серед населення країни та планети екологічних та культурних принципів співіснування, а також високої екологічної освіти і свідомості, які виражаються реальними справами на місцях.

 

 

           Цей проект почався 20 серпня цього року в селі Радовичі на Волині, яка багата на свої лісові та природні ресурси. Але найбільше на своє минуле та сьогодення, на свою незламну українську історію. Розпочався він висадкою 100 кущів червоної калини та чотирьох дубів, як символів квітучої та непохитної України.

 

           Початок Проекту стартував та відкривсся культурно-екологічною Акцією «Коло калинове», яку спільно проініціювали депутат Волинської облради Роман Микитюк та її голова Григорій Недопад. Акція несе в собі велике філософське навантаження щодо проведення та реалізації цього Проекту в інших регіонах України та за кордоном.

 

            До Проекту можуть залучатися різноманітні партнери – це державні та комерційні установи, громадські організації та інституції, а також міжнародні об’єднання близького та далекого зарубіжжя.

 

             Реалізація Проекту розпочалася, напередодні Дня незалежності України. Підтримавши Президентські екологічні ініціативи, щодо заліснення нашої України, ми тим самим демонструємо всьому світу, що ми за мирне , здорове та щасливе життя на всій планеті Земля!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь