A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

День Збройних сил України

Дата: 06.12.2022 08:43
Кількість переглядів: 96

Щорічно 6 грудня, в день ухвалення в 1991 році Закону України «Про Збройні Сили України»,  відзначається День Збройних сил України свято, коли у серці кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це святковий день не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю рідної землі та рідного народу.

Незважаючи на труднощі, які випали на долю незалежної України, українським військовим вдалось не лише зберегти високий професіоналізм та  патріотизм, але й стати однією з найсучасніших і боєздатних армій, яка забезпечує стримування та відсіч збройної агресії проти нашої держави,  демонструючи усьому світові неймовірну стійкість та героїзм.

Український воїн − надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої свобода і незалежність рідної країни на першому місці. Збройні сили України гідно виконують свій обов’язок перед державою, надійно захищають мир і спокій українського народу, проявляють неабияку мужність, відвагу, незламність та героїзм у боротьбі із агресором.

Щиро вітаємо найкращих воїнів, котрі тримають небо та оберігають наше життя, дякуємо за нелегку доблесну службу всім військовослужбовцям, учасникам АТО, ветеранам, воїнам запасу, а їхнім батькам і матерям – доземний уклін та велика вдячність за те, що виховали мужніх патріотів, справжніх синів неньки-України.

Щиро бажаємо нашим захисникам швидкої перемоги, міцного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, незламної волі, сили духу, надійних тилів, а їхнім сім’ям – Божої благодаті та мирного життя під українським небом!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь