A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

З днем місцевого самоврядування!!

Дата: 07.12.2022 01:00
Кількість переглядів: 93

День місцевого самоврядування, що відзначається в Україні 7 грудня, об’єднує представників органів місцевого самоврядування, депутатів і виборців громади, які вболівають за проблеми рідного краю, у спільному прагненні зробити нашу місцевість кращою!

Сьогодення органів місцевого самоврядування напружене, переповнене турботами про розвиток громади, підвищення комфорту та добробуту її мешканців, наповнення місцевого бюджету, належного і ефективного утримання об’єктів соціальної сфери та комунальної власності тощо.

На органи місцевого самоврядування випадає найбільше навантаження, тягар і біль людських проблем, адже сільська рада – це саме та влада, яка є найближчою до свого жителя і до якої з вирішенням проблемних питань звертаються у першу чергу. Спілкування та співпраця з людьми, які висловили довіру працівникам місцевого самоврядування, – справа нелегка та надзвичайно відповідальна, проте розуміння і підтримка громадян надає впевненості в подоланні перешкод і досягненні кращих результатів на благо громади! Спільними зусиллями представників органів місцевого самоврядування, активній громадській позиції депутатського корпусу можна вирішити найскладніші життєві питання, що, загалом, сприятиме покращенню економічного та  соціально-культурного розвитку територій населених пунктів громади та підвищенню добробуту їх жителів.

Тож щиро вітаємо із професійним святом усіх, хто поєднав своє життя із місцевим самоврядуванням, хто працює на благо громади і прагне, щоб вона була сильною та спроможною. Висловлюємо велику подяку активним жителям громади за любов до рідного краю та відстоювання громадської позиції, депутатському корпусу – за допомогу у вирішенні нагальних питань на своїх територіях, ветеранам органів місцевого самоврядування – за багатий досвід і гідний внесок у становлення та розвиток громади.

Нехай слова вдячності та поваги будуть нагородою за нелегку щоденну працю, любов і підтримка ближніх зігрівають серця серед повсякденних турбот, усі життєві негаразди обходять стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю і України додають усім сили, наснаги та нових здобутків у нашій спільній праці!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь