Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

З днем місцевого самоврядування!!

Дата: 07.12.2022 01:00
Кількість переглядів: 116

День місцевого самоврядування, що відзначається в Україні 7 грудня, об’єднує представників органів місцевого самоврядування, депутатів і виборців громади, які вболівають за проблеми рідного краю, у спільному прагненні зробити нашу місцевість кращою!

Сьогодення органів місцевого самоврядування напружене, переповнене турботами про розвиток громади, підвищення комфорту та добробуту її мешканців, наповнення місцевого бюджету, належного і ефективного утримання об’єктів соціальної сфери та комунальної власності тощо.

На органи місцевого самоврядування випадає найбільше навантаження, тягар і біль людських проблем, адже сільська рада – це саме та влада, яка є найближчою до свого жителя і до якої з вирішенням проблемних питань звертаються у першу чергу. Спілкування та співпраця з людьми, які висловили довіру працівникам місцевого самоврядування, – справа нелегка та надзвичайно відповідальна, проте розуміння і підтримка громадян надає впевненості в подоланні перешкод і досягненні кращих результатів на благо громади! Спільними зусиллями представників органів місцевого самоврядування, активній громадській позиції депутатського корпусу можна вирішити найскладніші життєві питання, що, загалом, сприятиме покращенню економічного та  соціально-культурного розвитку територій населених пунктів громади та підвищенню добробуту їх жителів.

Тож щиро вітаємо із професійним святом усіх, хто поєднав своє життя із місцевим самоврядуванням, хто працює на благо громади і прагне, щоб вона була сильною та спроможною. Висловлюємо велику подяку активним жителям громади за любов до рідного краю та відстоювання громадської позиції, депутатському корпусу – за допомогу у вирішенні нагальних питань на своїх територіях, ветеранам органів місцевого самоврядування – за багатий досвід і гідний внесок у становлення та розвиток громади.

Нехай слова вдячності та поваги будуть нагородою за нелегку щоденну працю, любов і підтримка ближніх зігрівають серця серед повсякденних турбот, усі життєві негаразди обходять стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю і України додають усім сили, наснаги та нових здобутків у нашій спільній праці!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь