A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Щодо подання декларації через Електронний кабінет

Дата: 20.12.2022 11:17
Кількість переглядів: 325

 

https://km.tax.gov.ua/data/material/000/529/640454/l_photo.png

ГУ ДПС у Хмельницькій області нагадує, що декларацію про майновий стан і доходи, з метою отримання податкової знижки, можна подати трьома, встановленими нормами Податкового кодексу України, способами, в тому числі і через Електронний кабінет. Відтак, особи, які мають особистий ключ кваліфікованого електронного підпису можуть скористатись сервісом «Податкова декларація про майновий стан і доходи».

Для початку використання сервісу необхідно здійснити запит на отримання відомостей з Державного реєстру. Цей запит знаходиться у розділі «Заяви. Запити для отримання інформації» а його  форма F 1301802. Після отримання відповіді від ДПС, слід використати режим «Податкова декларація про майновий стан і доходи». По завершенню заповнення декларації необхідно перевірити алгоритм заповнення шляхом застосування режиму «перевірити».

Наступним кроком має бути збереження декларації (режим «зберегти») та її підпис (режим «підписати»). І на завершення декларація надсилається до контролюючого органу. Звертаємо увагу, що даний сервіс надає можливість направити податкову декларацію до контролюючого органу з копіями первинних документів, в тому числі і для використання права на податкову знижку. Для цього платнику податків слід використати режим «Документ довільної форми». Слід зазначити, що завантаження документів у довільній формі (копій первинних документів) здійснюється єдиним файлом типу РDF або РNG або JPG.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь