A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

День Соборності України − свято єдності сили і духу!

Дата: 20.01.2023 10:16
Кількість переглядів: 80

22 січня 1919 року навіки вкарбувалось в літопис нашого народу, як величне національне свято возз’єднання рідної України. Цього дня на Софійському майдані в Києві відбулося проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки в одну державу –  визначна подія нашої непростої, нерідко трагічної історії, назавжди залишившись у пам’яті українського народу як свято Соборності України. А через роки з  жовто-синіми стягами в руках українці поєднали живим ланцюгом злуки Схід і Захід України.

День Соборності − це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель, що є надзвичайно актуальним в умовах сьогодення! Протягом останніх років десятки тисяч воїнів, сотні тисяч волонтерів, мільйони громадян піднялися на захист власної держави. Ми  знову зі зброєю в руках змушені відстоювати незалежність рідної країни. Всі зусилля спрямовуються на те, щоб звільнити територію України від російсько-терористичної окупації. Хочеться вірити, що територіальна цілісність України, яку виборювали наші предки і продовжуємо здобувати ми ціною життя найкращих синів і доньок, навіки залишатиметься непорушною. Ще ніколи День Соборності не був таким вистражданим і заслуженим святом, як в останні роки.

Наближаємо ще одну історичну перемогу, демонструючи усьому світу неподільність української землі та непохитність української нації. Ніхто й ніколи не зможе підірвати нашу єдність!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Возможно, это изображение текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь