Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Пам’ятаймо, у єдності та згуртованості – міць і сила українського народу. За нами правда, а значить і Перемога! Слава Україні!

Дата: 15.02.2023 17:18
Кількість переглядів: 83

В історії українського народу багато дат, що визначали його майбутнє. А минулого року Президент України Володимир Зеленський Указом №53/2022 від 14.02.2022 року додав до скарбниці державних свят ще одне, оголосивши 16 лютого Днем єднання. Українці впродовж творення свого літопису добре засвоїли головний урок – тільки в єдності сила та перемога. Тільки коли ми єдині у бажанні мирно жити у вільній країні, зберегти національну ідентичність, протистояти ворожій агресії, коли нас об’єднують спільний національний дух та ідея – нас не під силу здолати ворогу.

Нам неодноразово доводилось відвойовувати свою незалежність, що загартувалася у віковій визвольній боротьбі, тому сьогодні, коли на терезах долі знову відстоювання територіальної цілісності та суверенітету України, ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас, – вберегти Батьківщину! Мусимо єднатися задля підтримки наших військових, які щодня, дивлячись в очі смерті, доводять свою безмежну любов до рідної землі та готовність самовіддано її захищати.

Пам’ятаймо, у єдності та згуртованості – міць і сила українського народу. За нами правда, а значить і Перемога!

Слава Україні!

Возможно, это изображение текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь