Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Безмежна подяка кожному, хто вкладає частинку душі, аби наші мужні воїни відчули тепло та затишок рідних домівок.

Дата: 07.04.2023 17:29
Кількість переглядів: 590

 

Вже понад рік ми, українці, гуртуємось у підтримці та допомозі захисникам рідної землі та тим, кого зачепила ворожа навала. І надзвичайно приємно, коли за кожну добру справу лунають слова вдячності. Командування військових частин (36 окремий стрілецький батальйон 2 рота 3 взвод, 106 тро 86 стрілецький батальйон,  а7103 19 окремий стрілецький батальйон, а4239 19 ракетна бригада а7034 109 тро, а7179 86, 45ОАБр 59 дивізіон 2 батарея) висловлюють щиру подяку учнівській молоді, педагогічним колективам і технічним працівникам Кузьминського ліцею, Михайловецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Радісненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Щиборівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та всім небайдужим мешканцям громади за непосильну і таку потрібну допомогу в цей непростий для України час. За виручені кошти зі шкільних благодійних ярмарків закуплено запчастини та шини до автомобільного транспорту (бусів, позашляховиків), акумуляторні  батареї для важкої техніки, зарядні пристрої для дронів, укомплектовано та відправлено медичні рюкзаки натовського зразка, в склад яких входять кровоспинні та знеболювальні засоби, перев’язувальні матеріали, турнікети, препарати для знезараження води й інші необхідні медикаменти. Вміст таких рюкзаків дозволяє, при потребі, здійснити першочергове операційне втручання, завдяки чому вже вдалося врятувати життя не одному десятку воїнів.

За підтримки іноземних інвесторів, спонсорів, благодійних спеціалізованих фондів для захисників  придбано товари господарського призначення (плівка для будівництва укриттів, цвяхи, шурупи, інструменти, дошки, теплоізоляційні матеріали), здійснено закупівлю військової амуніції (захисні каски, військове розвантаження, рукавиці, окуляри, дрони, тепловізори, плитоноски, маскувальні сітки, форма), забезпечено доставку гуманітарної допомоги бійцям, які боронить країну від агресора.

Окрім того, завдяки клопіткій праці наших школярів, освітян,  вмілих господинь громади, волонтерів захисники отримали чимало продуктів швидкого приготування та тривалого зберігання, готові страви, солодку випічку та хлібобулочні вироби.

Безмежна подяка кожному, хто вкладає частинку душі, аби наші мужні воїни відчули тепло та затишок рідних домівок. Щиро радіємо, що наші маленькі патріоти, молоде покоління українців, – приклад прояву великої любові до України, взірці для наслідування. Вони щедро діляться добром своїх сердець, що додає сил і натхнення захисникам вивільняти кожен клаптик рідної землі, виборювати мир, спокій і світле майбутнє нашої держави.

Зауважимо, що жителі Щиборівської громади спільними зусиллями продовжують щоденно здійснювати волонтерську діяльність, адже потреби військових, зважаючи на те, що ситуація на фронті залишається загостреною, звичайно,  не вичерпуються. Будь-яка доброчинність − вагомий внесок у підняття бойового духу воїнів Збройних Сил України та величезний крок на шляху до нашої спільної Перемоги! Щиросердечна вдячність усім, хто долучається до благодійності, завдяки вам наші військовослужбовці відчувають турботу та підтримку у забезпеченні всім необхідним для боротьби з жорстоким агресором. Тому з вірою та відданістю  тримаємо наш український стрій разом! Силою єднання швидко звільнимо нашу рідну землю від загарбників!

Разом до Перемоги! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

https://youtube.com/shorts/zR43YZYAvEE
 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь