Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

День Матері - особливе свято, сповнене щирими почуттями любові, безмежної вдячності та глибокої поваги до найдорожчих жінок - матерів.

Дата: 12.05.2023 15:32
Кількість переглядів: 92

День Матері - особливе свято, сповнене щирими почуттями любові, безмежної вдячності та глибокої поваги до найдорожчих жінок - матерів. 
Напередодні свята  щиро дякуємо усім матерям за мудрість і ніжність, постійну підтримку та турботу, щиру молитву і неосяжну любов, якою наповнені великі материнські серця! 
З особливою шаною низько вклоняємось матерям захисників та висловлюємо вдячність за жертовність, стійкість і витримку, величезну силу духу, завдяки яким ви підтримали рішення своїх дітей боронити край від лютого нападника. Адже за кожним українським воїном стоїть сильна жінка, яка привила любов до рідної землі, благословила на захист України та підтримує молитвою під час пекельних боїв. Завдячуємо вам, дорогі матері, за те, що виховали відважних патріотів, яким не байдужа доля країни, які на вівтар миру готові покласти найцінніше - власне життя.
Вшановуючи подвиг Героїв громади, секретар і працівники сільської ради відвідали сім'ї,  які з 2014 року отримали найстрашнішу звістку про загибель найріднішого захисника та  вручили матерям загиблих воїнів продуктові набори.
 Неможливо уявити, наскільки сильним є материнський біль від непоправної втрати найдорожчого - своїх дітей. Скільки невимовного болю та гірких сліз у їхніх очах... Дуже важко відшукати слова вдячності та підтримки, аби зарадити вашому горю, шановні матері. Низький уклін, шана і вдячність за мирне небо, дароване вашими синами. Сили вам, здоров'я та витримки пройти цей нелегкий шлях.  Ваші діти вічно житимуть у нашій пам'яті!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь