A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Сміливі гранти на розвиток власної справи!

Дата: 29.05.2023 16:45
Кількість переглядів: 64

Сміливі гранти на розвиток власної справи!

Оголошуємо другий набір на конкурс міні-грантів «СМІЛИВІ». Проєкт організовано завдяки партнерству українського бізнесу: Райффайзен Банку та агропромхолдингу Астарта-Київ. Партнерами з впровадження є благодійний фонд Дія. Бізнес. Полтава, “Повір у себе” та  благодійна організація “Світло надії”.

 

Якщо ти маєш цікаві бізнес-ідеї або вже відкрив власну справу і потребуєш коштів для її масштабування, то цей конкурс саме для тебе. Учасниками проєкту можуть стати:
 
●    мікропідприємці, які офіційно зареєстровані в Україні (Полтавська, Вінницька, Житомирська, Херсонська, Харківська, Тернопільська, Чернігівська, та Хмельницька області). Перевагою під час відбору буде можливість працевлаштування осіб із інвалідністю, ВПО, родин військовослужбовців тощо;
●    внутрішньо переміщені особи, родини військовослужбовців, особи з незахищених груп населення у Полтавській, Вінницькій, Житомирській, Херсонській, Харківській, Тернопільській, Чернігівській, та Хмельницькій областях, які ще не мають власної справи, але мають амбіції та бажання розвивати українське виробництво.
●    ветерани-військовослужбовці, які мають бізнес-ідею та готові до її реалізації

На учасників очікує навчання та підготовка бізнес-планів для покращення та розвитку їх власного  бізнесу. Після цього відбудеться захист бізнес-проєктів. Автори  кращих ідей отримують міні-гранти у вигляді обладнання, яке було зазначено у бізнес-плані і необхідне для безпосередньої реалізації цих бізнес-проєктів.

Цього разу грант отримають 45 учасників і суму до 70 000 грн, які можна витратити на обладнання для своєї справи. Заявки на участь приймаються за двома грантовими категоріями: «Самозайнятість» та «Мікропідприємництво».

Грантова програма за категорією «Самозайнятість» орієнтована на безробітних жінок та чоловіків віком від 20-55 років, які мають бізнес-ідею та готові до її реалізації. Перевага надаватиметься учасникам, що належать до категорій: внутрішньо переміщені особи, родини військовослужбовців, військовослужбовців, люди з інвалідністю, жінки, що постраждали від домашнього та гендерно обумовленого насильства. 

Грантова програма за категорією «Мікропідприємництво» орієнтована на жінок та чоловіків віком від 20-55 років, які мають досвід підприємницької діяльності (щонайменше 3 міс. до оголошення конкурсу, мають зареєстрований ФОП, ТОВ), зареєстровані/перереєстровані на підконтрольній Україні території. Пріоритет участі надаватиметься мікропідприємствам (ФОП, ТОВ), що мають на меті, в рамках конкурсу, створити додаткове робоче місце для вразливих категорій населення, зокрема для: внутрішньо переміщених осіб, родин військовослужбовців, військовослужбовців, людей з інвалідністю, жінок, що постраждали від домашнього та гендерно обумовленого насильства. 

Заявки на участь у грантовій програмі необхідно подати до 18:00 11 червня, заповнивши анкету.

А вже 5 червня чекаємо тебе на вебінарі-зустрічі. Детальніше у соціальних мережах проєкту:
Інстаграм
Фейсбук

Завдяки сміливим українцям на фронті, ми маємо можливість розвивати економіку країни в тилу. Давайте розвивати Україну разом! Адже сміливі завжди отримують результат!

За додатковою інформацією звертатися  -Лобова Лілія Анатоліївна тел. 0987228985

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь