Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Вельмишановні жителі Щиборівської територіальної громади!

Вельмишановні жителі Щиборівської територіальної громади!

Незабаром опівночі удари годинника сповістять нам про прихід Нового 2022 року! Яскравими барвами, дзвінким сміхом, щирими побажаннями увійде у наше життя Новорічна казка! Це воістину зимове диво із зеленою ялинкою та різнокольоровими прикрасами, усміхненими щасливими обличчями, чудовими надіями та безмежною радістю у кожній  родині.

11:30 31.12.2021

До довічного позбавлення волі засуджено нелюда за вбивство жінки та її малолітньої доньки

До довічного позбавлення волі засуджено нелюда за вбивство жінки та її малолітньої доньки

За публічного обвинувачення Хмельницької окружної прокуратури суд визнав винним 42-річного вінничанина в умисному вбивстві жінки та її малолітньої дитини, розбої, а також у незаконному поводженні зі зброєю (ч. 1 ст. 115, п.п. 2, 6, 9, 12, 13 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 146, ч. 4 ст. 187, ч. 1 ст 263 Кримінального кодексу України).

13:21 24.12.2021

На Хмельниччині прийняли «Програму сприяння розвитку добровільної пожежної охорони»

На Хмельниччині прийняли «Програму сприяння розвитку добровільної пожежної охорони»

Забезпечення громадської безпеки та розвиток руху добровільних пожежних на місцевому рівні є одними із пріоритетних завдань МВС України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Найдієвішим кроком у цьому напрямку є залучення мешканців громад з активною життєвою позицією. До популяризації добровільного пожежного руху вирішили долучитися депутати Хмельницької облради, які сьогодні, 22 грудня на черговій сесії створили міжфракційне об’єднання «За безпечне Поділля». Депутатська група 29 із 64 депутатів, до якої увійшли Голова Хмельницької обласної ради Віолетою Лабазюк та її заступники, керівники найбільших агроформувань, установ та організацій області, а також голова Хмельницької обласної державної адміністрації та його перший заступник, стала найбільшим об’єднанням в облраді. Депутати виконали умови вступу до лав добровольців, тож одразу на сесії їм були вручені відповідні посвідчення. – Надзвичайно приємно, що приклад із консолідації зусиль органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, бізнесу та громадськості у цьому напрямку в державі дає моя рідна Хмельниччина, – зазначив заступник голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Роман Примуш. – Створення таких об’єднань на різних рівнях – сталий досвід для країн Європи, а для України це пілотний проект, аналогів якому не має в нашій країні, та приклад для депутатів усіх рівнів. На сесії обласної ради вперше в державі депутати також прийняли «Програму сприяння розвитку добровільної пожежної охорони, популяризації добровольчого пожежного руху в населених пунктах Хмельницької області на 2022-2026 роки», в якій передбачені заходи із комунікації з громадськістю та популяризації добровільного пожежного руху, в тому числі серед дітей і молоді, навчання азам пожежної безпеки, гасіння пожеж та надання медичної допомоги, сприяння утворенню та функціонуванню добровільної пожежної охорони, в тому числі забезпечення приміщеннями, засобами для гасіння пожеж, захисним одягом, рятувальним обладнанням та спорядженням, системами автоматичного оповіщення добровольців та страхування членів добровільних пожежних дружин. Програма має стати дорожньою картою для органів місцевого самоврядування та інститутів громадянського суспільства у побудові добровольчого пожежного руху, а результатом її реалізації – створення безпечних і комфортних умов проживання мешканців громад. ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

15:48 23.12.2021

На Хмельниччині підбили підсумки обласного профорієнтаційного  проєкту для молоді «Успішна молодь – успішна громада!»

На Хмельниччині підбили підсумки обласного профорієнтаційного проєкту для молоді «Успішна молодь – успішна громада!»

«Успішна молодь – успішна громада!» - масштабний профорієнтаційний проєкт для молоді 2021 року, який реалізовувався Хмельницькою обласною службою зайнятості спільно з Департаментом освіти і науки Хмельницької ОДА та іншими соціальними партнерами.

10:32 23.12.2021

«Хмельницькгаз Збут»: борги населення перевищили пів мільярда гривень

«Хмельницькгаз Збут»: борги населення перевищили пів мільярда гривень

Побутові клієнти ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», наразі винні за спожите блакитне паливо 533 млн грн. Лише за останній місяць ця сума зросла на 76 млн, попри фіксовану ціну на енергоресурс.

16:44 22.12.2021

Неодноразово судимий житель Красилівщини за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що потягли смерть потерпілого проведе за ґратами 9 років

Неодноразово судимий житель Красилівщини за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що потягли смерть потерпілого проведе за ґратами 9 років

За публічного обвинувачення Хмельницької окружної прокуратури суд визнав винним жителя м. Красилова за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що потягли смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України).

16:44 22.12.2021

«Хмельницькгаз Збут»: підписники тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» зменшили витрати у листопаді майже на 2 млн грн

«Хмельницькгаз Збут»: підписники тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» зменшили витрати у листопаді майже на 2 млн грн

Побутові клієнти ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», відчувають переваги тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» у нинішньому опалювальному сезоні.

08:59 22.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь