A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

"Хмельницькгаз Збут": у грудні кубометр для населення коштуватиме 7,99 грн

Дата: 29.11.2021 16:53
Кількість переглядів: 400

Для побутових споживачів ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», ціна блакитного палива у грудні залишиться незмінною.

Попри енергетичну кризу в ЄС, довгострокові тарифні пропозиції компанії – «Твій газ Річний» і «Твій газ Рівномірний платіж», зафіксували вартість кубометра для населення на позначці 7,99 грн до травня 2022 року.

«Чутки про здорожчання газу для жителів області, народжені наближенням зими та новинами з Європи, є спекулятивними. Хоча на біржах у ЄС ціна кубометра насправді зросла майже у 10 разів за рік і наразі складає понад 1 долар, однак наша компанія має контракт на поставку необхідних обсягів енергоресурсу з НАК «Нафтогаз України». Тому 409 тисяч домогосподарств, що користуються нашими послугами, застраховані від цінових негараздів під час холодів», – підкреслює директор ТОВ «Хмельницькгаз Збут» Андрій Левицький.

Варто зауважити, що більш ніж 7000 підписників тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» взагалі зменшили витрати на обігрів домівок з індивідуальним опаленням. Адже завдяки сплаті за газ рівними частинами протягом року економія взимку сягає до 40%.

Нагадаємо, запорукою стабільного постачання енергоресурсу є вчасні платежі за нього. Розраховуватися за блакитне паливо необхідно щомісяця до 25 числа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь