Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Любі діти!

Дата: 01.06.2022 11:49
Кількість переглядів: 351

У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре та радісне свято – День захисту дітей.

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують безпеки, любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День Захисту Дітей бажаємо кожній дитині миру, міцної сім’ї, ласкавої долі, життєвих гараздів! Нехай дитячий сміх переповнює нашу планету, а кожен її маленький мешканець зростає здоровим і щасливим.

Любі діти!

Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо та креативно мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України! А забезпечення безпеки у нашій країні для вашого щасливого та світлого майбутнього – це обовязок нас, дорослих!

Усім діткам – щасливого бузтурботного дитинства, добра, тепла та здоров’я! Нехай народжуються надії та здійснюються мрії!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь