A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

З Днем Державного Прапора, Україно!

Дата: 23.08.2022 13:05
Кількість переглядів: 448

Щиро вітаємо з Днем Державного Прапора України! Сьогодні вшановуємо один із головних національних символів України – Державний Прапор, що є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор! 
Сьогодні  наша країна, весь український народ проходить через тяжке випробування: окупацію ворогом, який хоче забрати найголовніше – нашу волю та свободу. Долаючи труднощі, відстоюючи незалежність та недоторканість територій, ми розуміємо, що головна цінність і мета обраного нами шляху – це збереження суверенітету України та досягнення світлого, демократичного та квітучого майбутнього нашої держави, забезпечення добробуту кожного громадянина!!!
Хочемо побажати, щоб блакитне небо було мирним і ясним, щоб жовті поля пшениці давали добрий урожай! Нехай Україна росте і процвітає, нехай прапор країни розвивається на вітрі та дарує добру надію українцям на щасливе життя. Український народ зробив свій історичний вибір – бути Україні незалежною і суверенною державою! Разом – ми сила!
З Днем Державного Прапора, Україно!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь