A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Ми щиро дякуємо Вам, Ігорю Олександровичу,

Дата: 26.12.2022 13:47
Кількість переглядів: 81

 

Приватний підприємець, волонтер Тищенко Ігор Олександрович, житель  села Мотрунки, не знає фрази «Я не можу», а розуміє лише одне − «Необхідно зробити»! І як би не було важко, він знайде, дістане, отримає те, що допоможе пережити іншим важкий час чи врятує людське життя. Волонтерською діяльністю Ігор Олександрович займається з перших днів повномасштабного вторгнення російських окупантів на нашу землю. Він один із перших став добровольцем територіальної оборони, а це – постійні чергування задля забезпечення безпеки населення громади. З початку бойових дій Ігор Олександрович організовував збір гуманітарної допомоги для армії у селах Мотрунки, Михайлівці та Сушки, а згодом – розпочав співпрацю безпосередньо з військовими, які постійно можуть заручитися його підтримкою, адже знають, що до Ігоря Олександровича можна звернутись зі списком всього необхідного і він обов’язково допоможе. До сьогодні він продовжує забезпечувати потрібними речами окрему частину ЗСУ, бере активну участь у зборі гуманітарної допомоги для мешканців звільнених районів Херсонщини. «Ми зносимо всі речі прямо до нього в магазин, проте Ігорю Олександровичу це не завдає клопоту чи труднощів, бо доброта, щедрість душі та бажання допомогти – невід’ємні складові його життя», − стверджують односельці.

Так, Хмельницькою обласною радою було відзначено вагомий внесок Ігоря Олександровича у підтримку військовослужбовців ЗСУ та тих громадян, які потребують допомоги.

Ми щиро дякуємо Вам, Ігорю Олександровичу, за людяність, небайдужість, безкорисливість і громадську активність в складний воєнний час! Ви здійснюєте справжній подвиг не заради слави чи похвали, а за покликом серця. Нехай добро повертається до Вас сторицею!

Памятаймо, що згуртованість та єдність у спільних добрих справах наближає щасливу мить Перемоги! Віримо, що вона зовсім близько!

Разом – ми сила!

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь