Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ!!!

Дата: 22.02.2023 16:52
Кількість переглядів: 91

 

У Хмельницькій дирекції АТ «Укрпошта» впроваджується національний проєкт «Пересувні відділення», який має на меті трансформувати та автоматизувати відділення по всій території України задля підвищення їхньої ефективності та максимального задоволення потреб сільських мешканців, розширення спектру послуг у селі (доставка ліків, можливість замовлення товарів за каталогом з інтернет-магазинів тощо) та покращення умов праці та заробітної плати для співробітників компанії.

Пересувне відділення поштового зв’язку (далі - ПВПЗ) надає весь спектр поштових, логістичних та фінансових послуг: приймання та видача внутрішніх та міжнародних відправлень, приймання платежів (в тому числі поповнення мобільного рахунку),  приймання та виплата поштових переказів, виплата пенсій та соціальних допомог, продаж страхових послуг (страхування авто), поповнення карток, видача готівки через РО8-термінал, передплата та доставка періодичних друкованих видань, продаж товарів, ЗПО, преси, доставка рахунків, рекламної чи  інформаційної продукції.

Задля  повноцінного функціонування та надання мобільною бригадою ПВПЗ поштових послуг на високому рівні, зокрема доставки пенсій, соціальних допомог, періодики, потрібно відновити в населених пунктах таблички з вказівниками назв вулиць та нумерації будинків. Окрім того,  реалізація проекту ПВПЗ, що включає своєчасну  доставку  кореспонденції та періодичних видань для передплатників,  неможлива без наявності поштових скриньок у приватних садибах та скриньок (встановленого зразка за адресами проживання отримувачів поштових послуг) у багатоквартирних будинках населених пунктів, що перебувають у комунальній власності відповідних територіальних громад.

Враховуючи вищевикладене, з метою якісного  обслуговування населення в межах загальнонаціонального проекту «Пересувне відділення поштового зв’язку», ЗВЕРТАЄМОСЬ ДО  ЖИТЕЛІВ НАШОЇ ГРОМАДИ З ВЕЛИКИМ ПРОХАННЯМ ВІДНОВИТИ ТАБЛИЧКИ З ВКАЗІВНИКАМИ НУМЕРАЦІЇ ВЛАСНИХ БУДИНКІВ ТА ВСТАНОВИТИ ПОШТОВІ СКРИНЬКИ НА ВОРОТАХ АБО ХВІРТКАХ.

Щиро сподіваємося на взаєморозуміння та відповідальність, що буде гідним прикладом підтримки Укрпошти та сприятиме її ефективній роботі. Працюємо разом! Підтримуємо один одного! Спільно наближаємо Перемогу!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь