A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути

11 березня українські землевпорядники відзначають своє професійне свято.

11 березня українські землевпорядники відзначають своє професійне свято.

11 березня українські землевпорядники відзначають своє професійне свято. Шановані працівники цієї галузі мають справу з управлінням земельними ресурсами, володіють знаннями про земельне право, екологію, географію, геоінформатику, якісно і на високому кваліфікаційному рівні готують управлінські та проектні рішення, розробляють документацію із землеустрою, стежать, щоб наділи землі використовувалися раціонально й ефективно, відповідно до призначення, й головне, турбуються про землю – наше основне природне багатство! .

14:38 11.03.2023

Сьогодні українці відзначають День Державного Гімну!

Сьогодні українці відзначають День Державного Гімну!

З перших рядків пісні "Ще не вмерла України і слава, і воля..." - одвічна жага українців до свободи! Наш національний гімн пронизаний незламністю українського духу та одвічною боротьбою за справедливість. Патріотична пісня, написана 160 років тому, впродовж віків відображає нелегку долю рідної землі та її духовну міць. Державний Гімн України є справжнім символом нинішньої країни, втіленням єдності та відваги кожного з нас!

14:27 10.03.2023

"Борітеся - поборете! Вам Бог помагає!

"Борітеся - поборете! Вам Бог помагає!

"Борітеся - поборете! Вам Бог помагає! ..." - сьогодні ці слова Великого Кобзаря є нашим дефізом у боротьбі зі споконвічним ворогом. Не під силу агресору здолати наш вільний народ, який з молоком матері плекає мудрість пророцтв Геніального Творця української культури.  Цими днями ми віддаємо данину його унікальній творчості, яка впродовж віків залишається актуальною та безцінною,  має могутню силу - зі словом Пророка вирушає у кривавий бій український воїн, воно надихає, підтримує, вселяє віру, розраджує у скрутну хвилину.   Тарас Григорович Шевченко - непохитний борець за волю неньки -України,  приклад відданої любові до рідного народу. Його тернистий шлях був присвячений єдиній меті - захистити рідну землю, відродити її самобутність та національну свідомість. І крізь призму століть Шевченкове слово залишається нашою духовною зброєю, що додає впевненості та сміливості у боротьбі з ворогом. Свято віримо, що Перемога за нами, що "...на оновленій землі врага не буде, супостата,  а буде син, і буде мати..." , як передрік Великий Кобзар!

14:26 09.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь