A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Нехай  доброта обов’язково повертається до вас сторицею!

Нехай  доброта обов’язково повертається до вас сторицею!

Щороку зростає популярність Всесвітнього дня спонтанного прояву доброти, яке відзначається 17 лютого. Добро у світі здатне творити чудеса! І сьогодні прекрасна нагода це довести. У наш нелегкий час не будьмо байдужі до проблем інших − подаруймо щиру усмішку, добре слово, підтримку й увагу тим, хто  цього потребує – і світ неодмінно стане кращим! Нехай спонтанні прояви доброти стануть нашою щоденною звичкою. Тож будьмо доброзичливими, милосердними, уважними та щирими – це справжні істинні цінності людства! Висловлюємо щиру вдячність усім, хто своїми добрими справами допомагає ЗСУ, внутрішньо переміщеним особам, незахищеним верствам населення та ближнім, які потребують підтримки  у скрутний для нас, українців, час! Нехай  доброта обов’язково повертається до вас сторицею!

15:18 16.02.2023

Пам’ятаймо, у єдності та згуртованості – міць і сила українського народу. За нами правда, а значить і Перемога!  Слава Україні!

Пам’ятаймо, у єдності та згуртованості – міць і сила українського народу. За нами правда, а значить і Перемога! Слава Україні!

В історії українського народу багато дат, що визначали його майбутнє. А минулого року Президент України Володимир Зеленський Указом №53/2022 від 14.02.2022 року додав до скарбниці державних свят ще одне, оголосивши 16 лютого Днем єднання. Українці впродовж творення свого літопису добре засвоїли головний урок – тільки в єдності сила та перемога. Тільки коли ми єдині у бажанні мирно жити у вільній країні, зберегти національну ідентичність, протистояти ворожій агресії, коли нас об’єднують спільний національний дух та ідея – нас не під силу здолати ворогу.

17:18 15.02.2023

Нагадуємо! Завершується термін одноразового (спеціального) добровільного декларування!

Нагадуємо! Завершується термін одноразового (спеціального) добровільного декларування!

Головне управління ДПС у Хмельницькій області інформує, що Законом України від 15 серпня 2022 року № 2516-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, виплаченої на користь членів сімей поранених та загиблих учасників бойових дій під час участі у відсічі збройній агресії та забезпеченні національної безпеки України» (далі – Закон № 2516) внесено зміни, зокрема, до підрозділу 9 прим.4 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ). 

14:55 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь