Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Безоплатна правова допомога

Безоплатна правова допомога

05.01.2023 року набув чинності новий Порядок організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів від 30.12.2022 року №1487. 

09:30 08.02.2023

Герої не вмирають! Вони вічно житимуть у наших серцях!

Герої не вмирають! Вони вічно житимуть у наших серцях!

Знову в пам’яті зринає день, коли громадою прокотилась страшна новина – в зоні проведення антитерористичної операції, під час виконання службового обов’язку, від смертельного поранення загинув наш земляк Олександр Кшевіцький. Сьогодні минає сім років, як перестало битись серце нашого Героя. Сільський голова Іван Болюх, адміністрація й учасники освітнього процесу Радісненської ЗОШ І-ІІІ ступенів мітингом-реквіємом склали шану Герою-односельцю, хвилиною мовчання та покладанням квітів віддали данину його світлій пам’яті. Найщиріші слова вдячності та підтримки висловили матері загиблого захисника Ользі Федорівні за те, що виховала справжнього патріота неньки-України.

15:20 07.02.2023

світлу пам’ять Героя хвилиною мовчання і покладанням квітів до могили та меморіальної дошки на фасаді будівлі школи, де пройшли найкращі юні роки Віктора Анатолійовича.

світлу пам’ять Героя хвилиною мовчання і покладанням квітів до могили та меморіальної дошки на фасаді будівлі школи, де пройшли найкращі юні роки Віктора Анатолійовича.

Сьогодні минає 8 річниця, як у зоні проведення АТО, у бою за Дебальцево біля с. Чорнухіно Луганської області, трагічно обірвалось життя нашого земляка, жителя с. Мовчани, Віктора Садовця. Це була перша страшна звістка для нашої громади про загибель вірного сина України. Адміністрація та учасники освітнього процесу Радісненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, секретар сільської ради Руслан Бирдін, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Ольга Баранецька вшанували світлу пам’ять Героя хвилиною мовчання і покладанням квітів до могили та меморіальної дошки на фасаді будівлі школи, де пройшли найкращі юні роки Віктора Анатолійовича.

16:40 31.01.2023

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

На виконання завдання сільського голови та депутатського складу сільської ради виконавчий комітет розпочинає поіменний аудит платників податків, що формують бюджет ради. Запропонований порядок такий:

15:36 31.01.2023

ПАМ'ЯТАЙ ПРО КРУТИ

ПАМ'ЯТАЙ ПРО КРУТИ

105 років тому у шестигодинному протистоянні під Крутами українські юнаки-студенти довели більшовицькій силі незламність нашого народу. Подвиг київських курсантів і бійців вільного козацтва навіки залишиться символом любові до України. Ціною власного життя вони відвойовували незалежність рідної держави.

13:35 29.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь