Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Платформа UNITED 24 зі збору коштів для України

Платформа UNITED 24 зі збору коштів для України

Президент України Володимир Зеленський підписав указ № 344/2022 щодо заснування національного бренду UNITED 24 та привітав першого амбасадора цього бренду – легендарного українського футболіста й тренера Андрія Шевченка. Про це повідомляє прес-служба президента.

13:37 30.06.2022

Освячення встановленого пам'ятного хреста "Борцям за волю України"

Освячення встановленого пам'ятного хреста "Борцям за волю України"

27 червня 2022 року у с. Мотрунки Щиборівської територіальної громади поблизу Свято-Дмитрівського храму відбулося освячення встановленого пам'ятного хреста «Борцям за волю України» як звитягу українських захисників, що боронять Україну та кожного її жителя. На захід зібралося багато жителів громади, а також запрошені гості. 

13:45 28.06.2022

З Днем Конституції України!

З Днем Конституції України!

Дорога громадо! 28 червня 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави, спираючись на багатовікову історію українського державотворення та світовий досвід, прийняла Основний Закон України - Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою      розбудови незалежної демократичної держави, повноправної  учасниці  світового співтовариства. Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності та демократії, як гарант незалежності та соборності  України. Цей червневий день присвячується всім тим, хто піклується про Україну та є щирими патріотами своєї держави. Щиро вітаємо жителів громади та всіх українців зі святом і зичимо миру, благополуччя та щастя!  Бажаємо, щоб кожен в нашій вільній і суверенній Україні завжди відчував свою значущість і необхідність, вправно формував наше майбуття! Нехай між людьми завжди панує дружба, повага та взаєморозуміння, на жовтих полях дозрівають врожаї радості, а блакитне небо ніколи не сховають темні хмари. Нехай досягнення миру й євроатлантична інтеграція України сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню загальнонаціонального добробуту та достатку у сім'ях! Нехай кожен  громадянин нашої держави пам'ятає та поважає її історію, слідує літері Закону! З Днем Конституції України!

11:34 28.06.2022

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

Запровадження воєнного стану через напад росії на Україну змінило життя та діяльність усіх верств населення країни та інституцій. Нові повноваження отримали ЗСУ, а також правоохоронні органи України.

13:14 24.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь