Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Чи передбачено кримінальну відповідальність за правопорушення, скоєні під примусом?

Чи передбачено кримінальну відповідальність за правопорушення, скоєні під примусом?

Війна формує нові правила життя. В теперішніх умовах дії, які за звичайних обставин заслуговують на жорстке покарання відповідно до чинного законодавства, можуть бути вчинені особою не з власної волі, а з примусу. То чи варто карати людину в таких випадках?

08:56 26.05.2022

Один візит - одразу 2 послуги

Один візит - одразу 2 послуги

23 травня підрозділи Державної міграційної служби України розпочали надавати послуги з одночасного оформлення паспорта громадянина України у формі картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.Одразу того ж дня в Управлінні ДМС України в Хмельницькій області вперше двоє громадян скористалися послугою одночасного оформлення ID-картки та закордонного паспорта, які відзначили те, що вказана послуга є максимально зручною, адже є можливість оформити 2 документи одразу, без необхідності звернення до підрозділів Міграційної служби повторно.

08:52 26.05.2022

Допомога по безробіттю: умови призначення, тривалість та розмір виплати

Допомога по безробіттю: умови призначення, тривалість та розмір виплати

Допомога по безробіттю призначається центрами зайнятості за місцем перебування на обліку безробітного і виплачується в установленому порядку через банківські установи. Виплати здійснюються не рідше двох разів на місяць, а за згодою безробітного — раз на місяць. Період, за який відбувається нарахування допомоги, обмежується датою, що передує дню останнього відвідування безробітним центру зайнятості. 

10:37 24.05.2022

Ми пам’ятаємо кожного, хто поліг, та продовжуємо їхню боротьбу, аби наша країна залишалась незалежною

Ми пам’ятаємо кожного, хто поліг, та продовжуємо їхню боротьбу, аби наша країна залишалась незалежною

23 травня українці відзначають День Героїв – щорічне свято, запроваджене на честь усіх захисників нашої країни, які боролись та продовжують боротись за рідну землю протягом не одного століття.

10:34 23.05.2022

Україна відзначає День Європи.

Україна відзначає День Європи.

Щороку у третю суботу травня Україна відзначає День Європи. Це день спільних цінностей і спільної історії усіх націй Європейського континенту, це підтвердження єдності України й інших європейських країн не лише за географічночною ознакою, а й за прогресивними демократичними поглядами, культурними та духовними надбаннями. Для українців це особливий день, адже неодноразово український народ довів, що Україна - це незалежна європейська держава та співтворець європейської цивілізації. Саме зараз, під час російської агресії проти України, українці разом з іншими європейськими народами демонструють свою єдність та дружелюбні взаємовідносини, протягуючи руку допомоги у протистоянні з країною-агресоркою. Відзначаючи це свято, ми вкотре підтверджуємо наше прагнення стати частиною європейської спільноти. Тільки разом ми здійснимо усі необхідні перетворення для втілення нашої європейської мрії! Пам'ятаймо, що Європа починається не за кордоном, а в серці кожного з нас! Мирного неба усім і незламної віри у перемогу та світле майбутнє України!

14:36 20.05.2022

З Днем вишиванки, громадо!

З Днем вишиванки, громадо!

День вишиванки. Це великий день, Бо люди згадують сім’ю, родину. Як шила мати і вела пісень, Сорочку гарну вишивала сину. …В тих вишиванках думи і пісні, Про щастя мрії, туга за синами, Тривога вічна, гарні дні ясні, До Бога звернення – молитва мами. …Розквітла вишиванка кольорами, Орнаментами душу зігріва. У цій сорочці все – і погляд мами, І батькові наставницькі слова! З Днем вишиванки, громадо! Нехай цей величний день зітре кордони і об’єднає українців по всьому світу, а мудрість і сила тисячолітньої традиції дає нам натхнення. Саме незламність віри, духу та традицій всиляє впевненість у світле та мирне майбутнє нашої рідної України- неньки. Національна пам’ять надзвичайно важлива, і тільки ми з вами можемо її зберегти та передати нащадкам. Шануймо наші традиції,

14:47 19.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь